Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΑΣΤΡΑΤετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014Τετάρτη, Νοέμβριος 26, 2014 - 07:30

ΚΡΙΟΣ: Ξεκαθαρίστε τη θέση σας, γιατί η διπλωματική οδός δεν μπορεί να εφαρμόζεται σε κάθε περίπτωση. Η σωστή στρατηγική ελαχιστοποιεί τις απώλειες. Αφήστε να ξεθυμάνουν οι εντάσεις στον οικογενειακό χώρο. Αποφύγετε όσους προκαλούν καβγάδες, γιατί θα τεντώσουν τα νεύρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα κουραστείτε αρκετά, αλλά θα συνάψετε αξιόλογες συνεργασίες. Στην οικογένεια οι δοκιμασίες θα είναι αναμενόμενες. Μη δείξετε εμπιστοσύνη σε όσους σας υπόσχονται πολλά και δεν εφαρμόζουν τίποτα. Οργανωθείτε, ώστε να είστε προετοιμασμένοι για κάθε

ενδεχόμενο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε οι στόχοι σας να είναι συμβατοί με τις ικανότητές σας για να μην απογοητευτείτε ή να αναγκαστείτε να αλλάξετε πορεία πλεύσης και να εργαστείτε σκληρότερα. Θέστε νέους στόχους, χωρίς να αεροβατείτε και προχωρήστε σταδιακά στην υλοποίησή τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε τον αγώνα σας για να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Οι έντιμες μέθοδοι θα ανταμείψουν τις προσπάθειές σας. Συζητήστε τα προβλήματά σας με ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν. Μη γυρίσετε την πλάτη σε οικογενειακά πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη.

ΛΕΩΝ: Απαλλαγείτε οριστικά από περιττούς συναισθηματισμούς που δεν σας αφήνουν να αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα τις προσωπικές σας υποθέσεις. Δείτε την αλήθεια, αλλά αποφύγετε τις συγκρούσεις με κάθε τρόπο. Αποκοπείτε από συνήθειες και πρόσωπα που δεν σας κάνουν καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αναθεώρηση των στόχων σας μπορεί να σας τρομάζει, αλλά θα είναι αποδοτική. Τα αναπάντεχα γεγονότα θα σας ακολουθήσουν ευχάριστα και σε συναισθηματικό επίπεδο. Δίνοντας προτεραιότητα στην οργάνωση και την τάξη θα βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας.

ΖΥΓΟΣ: Δεν μπορείτε να συμπεριφέρεστε ανεύθυνα και να μην ακούτε και την άλλη πλευρά. Η αφέλεια και η καχυποψία δεν πρόκειται να εκτιμηθούν. Προβείτε μόνο στις απαραίτητες μετακινήσεις, γιατί θα κουραστείτε. Αποφύγετε εντάσεις που θα σας οδηγήσουν σε ριψοκίνδυνες ενέργειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα ξεπεράσετε τις κακές συνήθειες βάζοντας ένα πρόγραμμα που θα μπορείτε να το τηρήσετε. Διοχετεύστε σωστά τη δημιουργικότητά σας και εστιάστε την προσοχή σας σε τομείς που σας ταιριάζουν. Βάλτε ένα τέλος σε σχέσεις ή συνεργασίες που δεν σας ικανοποιούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε την αυτονομία που επιθυμείτε, γι' αυτό μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και αποφύγετε να να καταλήξετε σε πρόωρα συμπεράσματα. Η ανάγκη σας για ανεξαρτησία είναι κατά πολύ μεγάλη και θα ξεπεράσει αυτήν για συντροφικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να περάσετε στην πραγματοποίηση των σχεδίων σας πρέπει πρώτα να κατασταλάξετε σε θεωρίες και να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις. Παρορμητικές ενέργειες δεν ευνοούνται. Για να προλάβετε δυσάρεστες καταστάσεις αναζητήστε τις αιτίες που κρύβονται πίσω από αυτές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μέσα από συζητήσεις θα επιτύχετε περισσότερα απ' όσα επιθυμείτε. Μη μείνετε άπραγοι, όταν αντιληφθείτε κάποιες καταστάσεις που στο παρελθόν δεν μπορούσατε να δείτε. Θα προβληματιστείτε από την απόσταση που θα κρατήσουν κάποια από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΙΧΘΥΕΣ: Κρατώντας παθητική στάση δεν θα κερδίσετε τίποτα. Πρέπει να έχετε ισότιμες σχέσεις με συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Αλλάξτε συνήθειες για να ανανεωθείτε και τολμήστε νέα ξεκινήματα. Απευθυνθείτε σε φιλικά πρόσωπα, αν έχετε ανάγκη από ψυχολογική υποστήριξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα