Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

ΑΣΤΡΑΤετάρτη 13 Ιουλίου 2016Τετάρτη, Ιούλιος 13, 2016 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Η μέρα θα έχει κάτι μαγικό και θα σας δείξει τους τρόπους που μπορείτε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες, γι' αυτό φροντίστε να μην τις χάσετε. Δώστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας και ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ολα τα βιώματά σας θα ενεργοποιήσουν έντονα τον ψυχισμό σας και τα γεγονότα θα σας κάνουν να αξιολογήσετε καλύτερα τις επιθυμίες και τις απέχθειές σας. Δεν χρειάζεται να γυρνάτε στο παρελθόν με συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αντιλήψεις

σας θα αρχίσουν να διαφοροποιούνται και έτσι θα μάθετε να ξεχωρίζετε καλύτερα το υγιές από το μη υγιές, φέρνοντας την αρμονία και την ευτυχία στη ζωή σας. Οι λύσεις που περιμένετε σε κάποια θέματα θα έρθουν μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε άνθρωποι που εκτιμάτε πολύ την ανεξαρτησία σας και, δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις, θα έχετε κάποιες πολύ ευχάριστες διασυνδέσεις. Αλλάξτε τρόπο σκέψης, μην είστε στενοκέφαλοι και με αιφνιδιαστικές κινήσεις θα πείσετε τους συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ: Μια έκτακτη υποχρέωση στον επαγγελματικό τομέα και ένας έρωτας που θα σας συγκλονίσει θα πρέπει να συνδυαστούν έξυπνα και όχι με βιαστικές κινήσεις και αποφάσεις. Η κοινωνική δραστηριότητα και οι επαφές που θα κάνετε θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ανήκετε στους τυχερούς γιατί μπορείτε να έχετε αυτό που θέλετε, να πάτε εκεί που σας αρέσει, ακόμα και να ερωτευτείτε, οπότε σταματήστε να γκρινιάζετε και απολαύστε το. Πλησιάστε με ωραίο τρόπο ανθρώπους που έχετε κουράσει με τη συμπεριφορά σας.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και μη γίνεστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας, ειδικά όταν διασκεδάζετε. Εάν δεχθείτε πιέσεις, αντιμετωπίστε τις με στωικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κινηθείτε με διπλωματία και μη χάσετε τον έλεγχο στις τυχόν δυσκολίες. Προσπαθήστε να δείτε με καλό μάτι όσα έρχονται ξαφνικά και σας αλλάζουν το πρόγραμμα που έχετε βάλει. Μην κόψετε τις επαφές με άτομα κύρους και η ανταμοιβή για όσα έχετε κάνει στη δουλειά σας θα έρθει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε τα μυστικά σας μακριά από άτομα που δεν γνωρίζετε καλά, μην εκτεθείτε σε κινδύνους και μην ανακοινώνετε τα σχέδιά σας, αν δεν είστε σίγουροι γι' αυτά. Αναλάβετε πρωτοβουλίες και βγάλτε από το αδιέξοδο καταστάσεις που σας έχουν κουράσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε να θίξετε τα κακώς κείμενα μιας σχέσης που δεν έχει και μεγάλες ελπίδες να βελτιωθεί προς το παρόν, αλλά δείτε πιο έξυπνα κάποιες καταστάσεις σχετικά με τα οικονομικά σας. Μην είστε επιθετικοί με τους άλλους και μην τους βάζετε περιορισμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οπου αποφασίσετε να πάτε κάτι θα γίνει και θα ξεχαστείτε, γι' αυτό προσπαθήστε να ανεφοδιαστείτε ψυχικά και συναισθηματικά κάθε φορά που προκύπτουν οι αντίστοιχες ευκαιρίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Φροντίστε καλύτερα τα ερωτικά σας ζητήματα και μην αφήσετε τίποτα στην τύχη. Εάν ο σύντροφός σας έχει κάποια παράπονα από εσάς, προσπαθήστε να τα εξαλείψετε τώρα που θα έχετε την ευκαιρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα