Ταΐλάνδη: 40χρονος πιάστηκε (ολόγυμνος) να βιάζει αγελάδα

18:04 6/3/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΤαΐλάνδη: 40χρονος πιάστηκε (ολόγυμνος) να βιάζει αγελάδαΔευτέρα, Μάρτιος 6, 2017 - 17:59

«Δεν μπορούσα να αντισταθώ» ομολόγησε στους αστυνομικούς o Tαϊλανδός που πιάστηκε ολόγυμνος να βιάζει αγελάδα. Ο 40χρονος, που δεν μπήκε καν στον κόπο να δικαιολογηθεί, δεν σταμάτησε μάλιστα λεπτό να γελά στον φακό που κατέγραφε τη σύλληψή του.

Οι κάτοικοι ενός χωριού της επαρχίας Λαμπάνγκ είδαν τον άνδρα, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, να χαϊδεύει και να φιλά την αγελάδα το πρωί της Παρασκευής σε αγρόκτημα. Ο 40χρονος άρχισε να βιάζει το ζώο, όμως όταν αντιλήφθηκε τους χωρικούς, το έβαλε στα πόδια και κλείστηκε στην τουαλέτα διπλανού αγροκτήματος. Τριάντα λεπτά αργότερα κατέφθασαν αστυνομικοί για να τον συλλάβουν.

Εχοντας ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του ένα πλατύ χαμόγελο, ομολόγησε ότι δεν μπόρεσε να αντισταθεί στη σεξουαλική έλξη που ένιωσε όταν είδε την αγελάδα να βόσκει στην άκρη του δρόμου. Ανέφερε ότι βίωσε «έντονα συναισθήματα» όσο τη βίαζε και δεν μπορούσε να σταματήσει. Η αγελάδα, αναφέρουν τα τοπικά μέσα, δεν παρουσίαζε σημάδια τραυματισμού και λίγο αργότερα εθεάθη να βόσκει μάλλον ήρεμη.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα