Τάισε τον σκύλο με το πτώμα του άντρα της!

11:57 6/4/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΤάισε τον σκύλο με το πτώμα του άντρα της!Τετάρτη, Απρίλιος 6, 2016 - 11:57

Ανατριχίλα στη Μαγιόρκα με 45χρονη Ρωσίδα που κατηγορείται ότι δολοφόνησε με μαχαίρι τον ναρκωμένο σύζυγό της και έδωσε κομμάτια σάρκας από τα χέρια του άτυχου 66χρονου στο bull terrier της

Ρίγη ανατριχίλας έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Μαγιόρκα η είδηση της σύλληψης μιας Ρωσίδας με την κατηγορία ότι σκότωσε και τάισε τον σύζυγό της στον σκύλο της.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

Η 45χρονη Σβετλάνα Μπατούκοβα βρέθηκε

δίπλα στο πτώμα του 66χρονου συζύγου της, Χορστ Χανς Χένκελς, ο οποίος έφερε τραύματα από μαχαίρι, ενώ από τα χέρια του έλειπαν λωρίδες σάρκας. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, φέρεται ότι τάισε με αυτές τον σκύλο της, ράτσας staffordshire bull terrier, ενώ τοπικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι είχε προσφέρει σε έναν άντρα που είχε γνωρίσει προσφάτως σε μπαρ το ποσό των 50.000 ευρώ για να σκοτώσει τον σύζυγό της.

Κοκαΐνη

Η Μπατούκοβα, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα εξάρτησης από την κοκαΐνη, καθυστέρησε αρκετές ώρες να καλέσει την αστυνομία στην οικία τους, που βρίσκεται στην περιοχή Κάλα Μιλόρ. Μετά τη σύλληψή της οδηγήθηκε στην ψυχιατρική πτέρυγα του τοπικού νοσοκομείου, με συμπτώματα ψυχωτικού επεισοδίου, το οποίο πιστεύεται ότι προκλήθηκε από το κοκτέιλ αλκοόλ και ναρκωτικών που είχε καταναλώσει.

Οι αξιωματικοί της αστυνομίας πιστεύουν ότι το θύμα είχε υποβληθεί πρόσφατα σε επέμβαση στην τραχεία του και δεν μπορούσε να μιλήσει, είχε ναρκωθεί πριν από τον θάνατό του, καθώς δεν υπήρχαν ίχνη άμυνας. Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης έδειξαν ότι ο γερμανικής καταγωγής 66χρονος Χένκελς πέθανε από την αιμορραγία που του προκάλεσαν τα τραύματα από το μαχαίρι της κουζίνας. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον Ιανουάριο, ύστερα από σχεδόν δύο χρόνια συγκατοίκησης, και σύμφωνα με μάρτυρες καβγάδιζε συχνά, με την αστυνομία να το έχει επισκεφτεί ουκ ολίγες φορές πριν από το μοιραίο περιστατικό.

Η Μπατούκοβα, που κατάγεται από την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ρωσίας, Νοβοσιμπίρσκ, ανέβαζε συχνά φωτογραφίες του σκύλου αλλά και της γάτας της στη σελίδα της στο facebook, δείχνοντας τη μεγάλη αδυναμία που έτρεφε γι' αυτά.

Keywords
Αναζητήσεις
ποια εσφαξε τον ανδρα της και εδωσε τα κοματια του ανδρα της στο σκυλο
Τυχαία Θέματα