Τα... βρήκαν στα 8.800.000 €

ΚΟΣΜΟΣΤα... βρήκαν στα 8.800.000 €Τετάρτη, Αύγουστος 17, 2016 - 16:57

Με εξωδικαστικό συμβιβασμό μεταξύ του Τζόνι Ντεπ και της Αμπερ Χερντ ολοκληρώνεται το πολύκροτο διαζύγιο των δύο σταρ του Χόλιγουντ. Οι δικηγόροι τους, όπως αποκαλύπτει η διαδικτυακή έκδοση της «Daily Mail», συμφώνησαν το βράδυ της Δευτέρας στην καταβολή ποσού στη Χερντ που πλησιάζει τα 8.800.000 ευρώ.

Το ζευγάρι, που χωρίζει επίσημα έπειτα από 15 μήνες γάμου, έστειλε από κοινού ανακοίνωση στην

«Daily Mail», στην οποία αναφέρεται ότι αποφάσισαν να λύσουν ιδιωτικά τη διαδικασία του διαζυγίου τους. «Η σχέση μας ήταν έντονα παθιασμένη και κάποιες φορές ασταθής, αλλά πάντα μας ένωνε η αγάπη» σημειώνουν χαρακτηριστικά. Συνεχίζουν λέγοντας ότι κανένας τους δεν είπε ψέματα ή προχώρησε σε ψευδείς καταγγελίες με σκοπό να κερδίσει χρήματα και ότι ποτέ δεν υπήρχε πρόθεση να προκαλέσει κάποιος από τους δύο σωματική ή ψυχολογική βλάβη στον άλλον. Η Αμπερ Χερντ δηλώνει επίσης ότι πρόκειται να διαθέσει μέρος του χρηματικού ποσού για φιλανθρωπικούς σκοπούς και ότι εύχεται τα καλύτερα για τον Τζόνι Ντεπ.

Η Daily Mail Online αναφέρει ότι, σύμφωνα με πληροφορίες της, ήδη από το Σαββατοκύριακο είχε επιτευχθεί γενική συμφωνία για συμβιβασμό, ωστόσο οι δύο πλευρές διαφωνούσαν στην τελική διατύπωση. Λείαναν, ωστόσο, τις γωνίες τους και το βράδυ της Δευτέρας υπήρξε ο οριστικός συμβιβασμός. Κομβικό ρόλο, σύμφωνα με πηγή της ιστοσελίδας, έπαιξε η αποκάλυψη ότι ο Ντεπ έγραψε με το αίμα του κομμένου δαχτύλου του πάνω σε καθρέφτη, γεγονός που τον συνέτριψε ψυχολογικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα