Τα... έσπασαν οι αστυνομικοί με Παντελίδη, Πάολα και Μαζωνάκη!

SHOWBIZΤα... έσπασαν οι αστυνομικοί με Παντελίδη, Πάολα και Μαζωνάκη!Δευτέρα, Δεκέμβριος 22, 2014 - 16:10

«Τώρα που είστε όλοι εδώ, να μας υποσχεθείτε ότι δεν θα μας σταματάτε για αλκοτέστ»! Αυτά ήταν τα λόγια καλωσορίσματος του Παντελή Παντελίδη λίγο προτού αρχίσει να τραγουδάει το κομμάτι του «Αλκοολικές οι νύχτες» το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν η Ελληνική Αστυνομία έκανε στο Teatro Music Hall τον ετήσιο χορό της. Ο καλλιτέχνης, που ανοίγει το πρόγραμμα, δεν σταμάτησε στιγμή

να κάνει αφιερώσεις, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Μάλιστα δεν δίστασε να... χαρίσει το τραγούδι του «Διαταγές» στις γυναίκες αστυνομικούς που βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο. Για να μη μείνει πάντως κανείς από το Σώμα δυσαρεστημένος, ο Παντελής αφιέρωσε σε όλους το κομμάτι του με τίτλο «Φανάρι».

Μετά τον Παντελίδη τη σκυτάλη πήρε η Πάολα, η οποία ξεσήκωσε τα περίπου 2.000 άτομα που βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο. Η σέξι εμφάνισή της με καυτό μίνι φόρεμα δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τη φωτογράφιζαν on stage. Ο τρίτος της παρέας, ο Γιώργος Μαζωνάκης, τραγούδησε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του και το κέφι διατηρήθηκε αμείωτο μέχρι τις 5.00 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Πολλά ήταν τα υψηλόβαθμα στελέχη που διασκέδασαν με λαϊκούς ρυθμούς, ανάμεσά τους και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας, ο αρχηγός της Αστυνομίας αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης, ο υπασπιστής του Ανάργυρος Μπακαλόνης, ο υπαρχηγός Σπύρος Παπασπύρου, ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου Χρήστος Μανούρας κ.ά.

Keywords
Τυχαία Θέματα