Τα χρέη κυνηγούν ακόμα τη Λιάνη

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμος Τα χρέη κυνηγούν ακόμα τη ΛιάνηΔευτέρα, Απρίλιος 11, 2016 - 13:58

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Με την απειλή έξωσης από το σύστημα ρύθμισης χρεών των 100 δόσεων ζει σήμερα η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη.

Η Δήμητρα, που εθεάθη την περασμένη εβδομάδα σε θεατρική πρεμιέρα, δύσκολα ανταποκρίνεται στις μηνιαίες δόσεις των 4.000 ευρώ που πρέπει να δίνει για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές της, προκειμένου να κάνει χρήση του δικαιώματος των 100 δόσεων.

Αν

και η μία μεζονέτα της Εκάλης νοικιάστηκε και το ενοίκιο πηγαίνει ολόκληρο στην εξυπηρέτηση των χρεών, εντούτοις τα προβλήματα είναι πολλά και... χορηγός κανείς!
Τα χρέη προς το Δημόσιο ξεπερνούν τις 300.000 ευρώ, και γι' αυτό στόχος της Δήμητρας Παπανδρέου είναι να πουληθούν οι μεζονέτες ταχύτατα για να αποπληρωθούν τα χρέη.
Το brand name «Παπανδρέου» δεν το εκμεταλλεύθηκε όπως έπρεπε και όπως έκαναν άλλοι!

(!)

Επιλογές για όλα τα γούστα στις Σέρρες, το Σαββατοκύριακο που πέρασε.
Ντόρα Μπακογιάννη, Παυλίνα Βουλγαράκη και Κώστας Γκιουλέκας βρέθηκαν όλοι μαζί στο ίδιο μέρος.
Η κόρη του Γιώργου Βουλγαράκη, Παυλίνα, έδωσε την ωραία συναυλία της και η Ντόρα Μπακογιάννη, με την ιδιότητά της ως συντονίστριας Εξωτερικών Υποθέσεων και Αμυνας, μίλησε στους Σερραίους για όλα.
Αλλά και ο βουλευτής Κώστας Γκιουλέκας βρέθηκε στην Πρώτη Σερρών, στο σπίτι του Κωνσταντίνου Καραμανλή, παρέα με τον συνάδελφό του, Κώστα Καραμανλή τον νεότερο.
Μάλιστα, ο ίδιος, αναρτώντας σχετικές φωτογραφίες, έγραψε στην προσωπική ιστοσελίδα του:
«Στο ιστορικό σπίτι του Κωνσταντίνου Καραμανλή, στη γενέτειρά του, την Πρώτη Σερρών. Με τον συνάδελφο και φίλο, βουλευτή νομού Σερρών Κώστα Καραμανλή, σε μια φιλική βραδιά».

Το τελευταίο ταξίδι

Οι πίκρες της τελευταίας χρονιάς, που του απαγόρευσαν ακόμη και την έξοδο από τη χώρα, τσάκισαν περισσότερο την ήδη εύθραυστη υγεία του Γιάννη Αγγέλου.

Μέσα σε όλο αυτόν τον «γολγοθά» που περνούσε, μπόρεσε εν τέλει τα περασμένα Χριστούγεννα να κάνει το τελευταίο αληθινό ταξίδι του στο Λονδίνο, όπου ζει και εργάζεται ο γιος του.
Ηθελε με αυτόν τον τρόπο να δείξει στον γιο του (που δεν γνώριζε την κρισιμότητα της κατάστασης της υγείας του) ότι είναι καλά και συνεχίζει.
Η οικογένειά του, θέλοντας να μην τον ταράζει, επειδή ζει μακριά στο εξωτερικό, φρόντιζε να του μεταφέρει όσο γίνεται λιγότερο πόνο από αυτόν που βίωνε ο πατέρας του.
Στο ταξίδι αυτό, ο Γιάννης Αγγέλου είχε την ευκαιρία να χαρεί και να φιλοξενηθεί και στο σπίτι του φίλου του, Χρήστου Χατζηεμμανουήλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα