«Τα έργα μας στη Γλυφάδα δεν μπορεί να αμφισβητούνται»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ«Τα έργα μας στη Γλυφάδα δεν μπορεί να αμφισβητούνται»Παρασκευή, Μάιος 23, 2014 - 13:11

Πεπεισμένος ότι «τα έργα μας στη Γλυφάδα δεν μπορούν να αμφισβητούνται από αυτόκλητους και ανεπάγγελτους σωτήρες της πόλης» δηλώνει ο Κώστας Κόκκορης, δήμαρχος Γλυφάδας και επικεφαλής της παράταξης «Δυνατή Γλυφάδα», εν όψει και της εκλογικής αναμέτρησης της Κυριακής. Σχετικά με την παραλία, επισημαίνει ότι η Γλυφάδα διεκδικεί και πρέπει να έχει την παραλία, και ο δήμος έχει τη βούληση, την οικονομική δυνατότητα και τον

σχεδιασμό να κάνει μια ανοιχτή παραλία, αναβαθμισμένη και αξιοποιημένη, προς όφελος των πολιτών.

Αναφερόμενος στο πρόβλημα της στάθμευσης στο κέντρο και των συγκοινωνιών τονίζει πως με δεδομένο ότι δεν μπορεί να υπάρξει δημοτική συγκοινωνία, αφού ο δήμος δεν έχει δυνατότητα να προσλάβει οδηγούς, η Γλυφάδα διεκδικεί να φτάσει το μετρό γρηγορότερα και έχει πάρει σχετικές διαβεβαιώσεις. Χαρακτηρίζει λανθασμένη επιλογή το τραμ να περάσει από τη Μεταξά και υπενθυμίζει ότι έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες για δύο υπόγεια πάρκινγκ και τρεις ζώνες ελεγχόμενης στάθμευσης στο κέντρο της πόλης.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του δήμου, δεσμεύεται ότι κανένα παιδί δεν θα μείνει εκτός βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών, εκτός ίσως από ελάχιστα, οικογενειών με υψηλά εισοδήματα. Για το ζήτημα, εξάλλου, του Κοιμητηρίου στην Α' ζώνη του Υμηττού ο κ. Κόκκορης αναφέρει: «Κάναμε κάτι που ήταν πάνδημο αίτημα των δημοτών της Γλυφάδας, αφού είχαμε υποστεί τον εμπαιγμό από την κεντρική διοίκηση, και τον Φεβρουάριο κάναμε νομοθετική ρύθμιση και το νομιμοποιήσαμε».

Στο μεταξύ, με προσφυγή στη Δικαιοσύνη και μήνυση κατά παντός υπευθύνου απαντά ο δήμαρχος Γλυφάδας σε «συκοφαντικό και ψευδές», όπως το χαρακτηρίζει, δημοσίευμα καθημερινής αθηναϊκής εφημερίδας. Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το εν λόγω κείμενο «όχι απλά δεν αποτυπώνει μια αντικειμενική, ολοκληρωμένη εικόνα των γεγονότων, αλλά παραλείποντας ορισμένα σημαντικά στοιχεία της υπόθεσης αυτής και παράλληλα αναδιατυπώνοντας ψεύδη δημιουργεί εύλογα ερωτήματα σχετικά με τη σκοπιμότητα του δημοσιεύματος και σε σχέση με τον χρόνο δημοσίευσής του».

Keywords
Τυχαία Θέματα