Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών: Η κυρία με το καπέλο, τα πηγαδάκια και τα πειράγματα

14:48 6/7/2015 - Πηγή: Espresso
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟ BACKSTAGE ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣΣυμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών: Η κυρία με το καπέλο, τα πηγαδάκια και τα πειράγματα Δευτέρα, Ιούλιος 6, 2015 - 14:45

Λίγο μετά τις 10 το πρωί ξεκίνησε στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την Προκόπη Παυλόπουλο, η συνεδρίαση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, όπως από χθες το βράδυ είχε προαναγγείλει ο Αλέξης Τσίπρας.

Πρώτος από τους πολιτικούς αρχηγούς έφτασε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος

και ακολούθησαν οι Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης, Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο κ. Καμμένος και η κυρία Γεννηματά έφτασαν με αυτοκίνητο, ενώ οι άλλοι τρεις αρχηγοί έφτασαν πεζή στο Προεδρικό Μέγαρο. Τελευταίος κατέφθασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, δέκα λεπτά μετά τις 10, συνοδευόμενος από τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, στη μια πλευρά του τραπεζιού κάθισαν o πρωθυπουργός με τον Πάνο Καμμένο και τον Δημήτρη Κουτσούμπα και από την άλλη οι Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Σταύρος Θεοδωράκης και Φώφη Γεννηματά.

Σφιγμένα χαμόγελα, προβληματισμός, μια κυρία με καπέλο και γυαλιά ηλίου και ένας πρωθυπουργός που προσπαθεί να λιώσει τον πάγο κάνοντας χιούμορ με τον «ογκόλιθο» Πάνο Καμμένο που τον... κρύβει από τις φωτογραφίες! Το backstage της σημερινής συνεδρίασης του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών.

Για τον πρώην πρόεδρο της Βουλής αυτή ήταν και η επίσημη πρώτη εμφάνισή του ως μεταβατικού προέδρου της ΝΔ, ελάχιστες ώρες αφότου ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ηγεσία της ΝΔ.

Μέσα στην αίθουσα της συνεδρίασης και ενώ οι πολιτικοί αρχηγοί περίμεναν τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τα χαμόγελα ήταν σφιγμένα και η αμηχανία εμφανής, ιδιαιτέρως του γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα. Από την άλλη, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Σταύρος Θεοδωράκης και Φώφη Γεννηματά, αν και εμφανώς προβληματισμένοι και οι τρεις τους, βρήκαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν δυο κουβέντες μεταξύ τους όσο περίμεναν τον πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Από τις στιγμές που ξεχώρισαν ήταν όταν ο πρωθυπουργός θέλησε να αστειευτεί με τον... διπλανό του Πάνο Καμμένο, τη στιγμή που όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί είχαν πάρει τις θέσεις τους στο τραπέζι της συνάντησης και τα φλας των φωτογράφων είχαν πάρει φωτιά. Μόλις οι φωτογράφοι ζήτησαν από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να κάνει λίγο πιο πίσω ώστε να φαίνεται ο πρωθυπουργός, ο κ. Τσίπρας αποκάλεσε -αστειευόμενος- ογκόλιθο τον κ. Καμμένο...

Πάντως η παρουσία που έδωσε μια διαφορετική αύρα στο Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών ήταν η κυρία με το καπέλο της φωτογραφίας:

Πηγή: iefimerida

Keywords
Τυχαία Θέματα