Στρατός από αρουραίους στα γραφεία της «Vogue»

ΚΟΣΜΟΣΣτρατός από αρουραίους στα γραφεία της «Vogue»Δευτέρα, Νοέμβριος 24, 2014 - 17:17

Η glam μετακόμιση της αμερικανικής «Vogue» στον πρόσφατα εγκαινιασμένο πύργο του World Trade Center εξελίσσεται σε υγειονομικό φιάσκο, το οποίο έχει βλάψει σοβαρά τα νεύρα της περιβόητης διευθύντριας του περιοδικού, Αν Γουίντουρ. Αρουραίοι έκαναν κατάληψη στους πολυτελείς χώρους των νέων κεντρικών γραφείων του περιοδικού μόδας. Το πρόβλημα είναι προφανώς τόσο μεγάλο, ώστε η «Mrs Vogue» αρνείται πεισματικά να πατήσει το πόδι της στο κτίριο! Σύμφωνα με μαρτυρία

υπαλλήλου του περιοδικού, την οποία επικαλείται το σάιτ Gawker, η 65χρονη έχει διαμηνύσει ότι θα εμφανιστεί μόνο όταν θα εξαφανιστούν τα τρωκτικά!

Δεδομένου ότι η μετακόμιση του περιοδικού που χαρακτηρίζεται «Βίβλος της Μόδας» αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την Πρωτοχρονιά, οι υπεύθυνοι εκτιμούν ότι υπάρχει αρκετός χρόνος για να γίνει μια καλή απεντόμωση. Εξάλλου, θα ήταν παρακινδυνευμένο οι δημιουργίες εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων που δίνονται στο περιοδικό από τους μεγάλους οίκους μόδας για φωτογραφίσεις να είναι εκτεθειμένες στις ορέξεις των αρουραίων! Τα τρωκτικά δεν έχουν ακόμα προκαλέσει κάποια ζημιά, εκτός από το μιντιακό πλήγμα στην πολυδιαφημισμένη μετακόμιση, η οποία μάλιστα «μεταδίδεται» με διάφορες φωτογραφίες που ανεβαίνουν στον λογαριασμό Instagram της «Vogue».

Υπάλληλοι με τουαλέτες φαίνονται απασχολημένες ανάμεσα σε κούτες που βρίσκονται παντού στα παλιά γραφεία του περιοδικού, ενώ υπάρχει και μια λήψη από ασανσέρ που δείχνει τον επιτυχημένο τραγουδιστή Will.i.am να κουβαλάει κουτιά για λογαριασμό του εντύπου.

Κατερίνα Νικολοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα