Στον «κοριό» της ΕΛ.ΑΣ. ο «τσολιάς» και ο «αρχιφύλακας» που είχαν ρημάξει πλούσιους Τρικαλινούς

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτον «κοριό» της ΕΛ.ΑΣ. ο «τσολιάς» και ο «αρχιφύλακας» που είχαν ρημάξει πλούσιους ΤρικαλινούςΔευτέρα, Οκτώβριος 22, 2018 - 16:25

❱❱ Αποκαλυπτικές είναι οι τηλεφωνικές συνομιλίες που κατέγραψε ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ. ανάμεσα στα μέλη ενός κυκλώματος το οποίο είχε ρημάξει πέρυσι τα σπίτια εύπορων επιχειρηματιών στα Τρίκαλα!

Ηδη στην Αστυνομία έχουν κληθεί ένας γνωστός εργοστασιάρχης και ένας έμπορος για να αναγνωρίσουν τους συλληφθέντες ή τα κλοπιμαία που έχουν κατασχεθεί.

Την ίδια ώρα, διαφωτιστικοί για τη δράση

της οργάνωσης είναι οι διάλογοι που εμπεριέχονται στη δικογραφία, όπως εκείνος ανάμεσα στον αποκαλούμενο «τσολιά» και σε ένα μέλος της:

«Τσολιάς»: Τι, τι έμαθες;

Μέλος: Εχει λίρα κάργα.

«Τσολιάς»: Ναι;

Μέλος: Ναι, είναι τοκογλυφάκος.

Σε άλλη απομαγνητοφωνημένη συνομιλία, σύμφωνα με το trikalavoice.gr, ο «τσολιάς» θέλει να... προλάβει κάτοικο της περιοχής που έχει αγοράσει σκαπτικό μηχάνημα για να βρει έναν κρυμμένο θησαυρό.

«Το χρυσό το θέλουμε σε ράβδους ή κόκκους;» αναρωτιέται ένα μέλος του κυκλώματος, για να πάρει την απάντηση του «τσολιά» ότι θα ήταν καλύτερα να τα πουν από κοντά. Στην ίδια συνομιλία ο «τσολιάς» ζητάει από τον συνεργό του να του στείλει «στα καπάκια» φωτογραφίες, πιθανότατα από τα κλοπιμαία!

Η Αστυνομία έχει καταγράψει ακόμη συνομιλία του «τσολιά» με κάποιον αποκαλούμενο «αρχιφύλακα»:

«Τσολιάς»: Αν μπορέσεις κάτι τέτοιο, κοίτα λίγο αυτό που λέγαμε.

«Αρχιφύλακας»: Για πάνω, πού… για σένα;

«Τσολιάς»: Ναι.

«Αρχιφύλακας»: Θα ρωτήσω έναν φίλο, ναι. Γιατί έμαθες τίποτ' άλλο;

«Τσολιάς»: Θα σου πω, ρε μ… Θα βρω εγώ αύριο έναν φίλο εκεί, θα ανέβω πάνω μήπως τον πετύχω.

Keywords
Τυχαία Θέματα