Στον αγνοούμενο μαθηματικό ανήκει το πτώμα που βρέθηκε σε αυλάκι

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτον αγνοούμενο μαθηματικό ανήκει το πτώμα που βρέθηκε σε αυλάκιΔευτέρα, Νοέμβριος 13, 2017 - 13:16

❱❱ Τραγικό τέλος είχε το θρίλερ με την αναζήτηση του Κωνσταντίνου Βαβούρη, που είχε εξαφανιστεί την 1η Νοεμβρίου από την περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης και είχε εκδοθεί σήμα Silver Alert.

Το αλυσοδεμένο πτώμα, που βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα σε ένα αυλάκι κάτω από τη γέφυρα της Νέας Ποτίδαιας στη Χαλκιδική,

ταυτοποιήθηκε ότι ανήκει στον αγνοούμενο μαθηματικό.

Ο νεκρός έφερε τραύμα στο πίσω αριστερό μέρος του κεφαλιού, φορούσε μπλε σκούρο τζιν παντελόνι και μπλε πουκάμισο, ενώ το σώμα και το κεφάλι ήταν τυλιγμένα με αλυσίδα. Από σημείο της αλυσίδας στο ύψος της μέσης κρέμονταν μεταλλικά βαρίδια. Ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας και ο θάνατος είχε αποδοθεί σε αυτοκτονία.

Αυτοκτόνησε

Μάλιστα, η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου είχε καταλήξει στο συμπέρασμα πως ο Κωνσταντίνος Βαβούρης έχασε τη ζωή του από πνιγμό.

«Ηταν αποφασισμένος για την αυτοχειρία» ανέφερε σε δηλώσεις της η ιατροδικαστής, προσδιορίζοντας τον θάνατο σε τουλάχιστον τέσσερις ημέρες πριν από την ανεύρεση του πτώματος, το οποίο, σύμφωνα με το Λιμενικό, είχε εντοπίσει κάτω από τη γέφυρα ο οδηγός ενός διερχόμενου οχήματος, ο οποίος κάλεσε τις Αρχές.

Ο μαθηματικός Κωνσταντίνος Βαβούρης είχε φύγει από το σπίτι του στην περιοχή Χαριλάου αφήνοντας πίσω το κινητό του και άλλα προσωπικά αντικείμενά του, πράγμα που έκανε τους συγγενείς του να εκφράσουν εξαρχής φόβους για τη ζωή του.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα