Στο team της ταινίας «Στα καλά καθούμενα» ο γιος του Γρηγόρη Βαλτινού

15:54 4/7/2014 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΣτο team της ταινίας «Στα καλά καθούμενα» ο γιος του Γρηγόρη ΒαλτινούΠαρασκευή, Ιούλιος 4, 2014 - 15:50

Αν και θα μπορούσε να ακολουθήσει τα βήματα του γοητευτικού πατέρα του, ο Νικηφόρος Βαλτινός προτίμησε να μείνει πίσω από τις κάμερες και τα φώτα. Ο χαμηλών τόνων γιος του Γρηγόρη Βαλτινού διψά για δημιουργία κι έχει αρχίσει να κάνει τα δικά του βήματα στον χώρο του θεάματος. Υστερα από τις σπουδές σκηνοθεσίας που έκανε στο Λος Αντζελες, ο Νικηφόρος επέστρεψε στην Ελλάδα

και φέτος δούλεψε στην ταινία του Νίκου Ζαπατίνα με τίτλο «Στα καλά καθούμενα», στην οποία πρωταγωνιστούν οι Ζέτα Μακρυπούλια, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Μαρία Παπαχαραλάμπους και άλλοι εξαιρετικοί ηθοποιοί.

«Η εμπειρία ήταν πολύ ευχάριστη. Ο Νίκος Ζαπατίνας είναι ιδιαίτερα καλός άνθρωπος, αλλά και επαγγελματίας. Ολοι οι συντελεστές ήταν άψογοι στη δουλειά τους. Κάναμε δύο μήνες γυρίσματα και ήταν υπέροχα, πιστεύω ότι θα φανεί στο αποτέλεσμα» λέει στην «Espresso» ο Νικηφόρος, ο οποίος έχει σπουδάσει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ η μεγάλη του αγάπη είναι η φωτογραφία.

Μπορεί να μην ακολουθεί τα χνάρια του μπαμπά του στην υποκριτική, έχει όμως κι εκείνος την... καλλιτεχνία μέσα του. Μάλιστα την επόμενη σεζόν θα βρεθεί ξανά πίσω από τις κάμερες, ώστε να επιμεληθεί το δημιουργικό κομμάτι σε δουλειές φίλων του. Αλλωστε, όπως λέει και ο ίδιος, εκεί έχει μεγαλύτερη... έφεση και ξέρει ότι θα ασχοληθεί είτε με το σενάριο είτε με τη σκηνοθεσία.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα