Στο σπίτι με την XXL Εσθερ

ΚΟΣΜΟΣΕχει τον δικό της λογαριασμό στο facebook με 1.000.000 φίλουςΣτο σπίτι με την XXL ΕσθερΤετάρτη, Ιανουάριος 18, 2017 - 13:01

Ζευγάρι Καναδών μετακόμισε σε φάρμα ώστε να ζεί άνετα μαζί με την Εσθερ (που ζυγίζει πάνω από 300 κιλά) και τα άλλα τρία κατοικίδιά τους

Ηθελαν και κάτι διαφορετικό για κατοικίδιο, από τα σκυλιά και τη γάτα τους, και έτσι απόκτησαν μια γουρουνίτσα, πιστεύοντας ότι

ανήκει στη ράτσα που δεν μεγαλώνει.

Εκαναν όμως λάθος. Η Εσθερ, όπως την ονόμασαν, δεν χωράει καν σε διθέσιο καναπέ, αφού ξεπέρασε τα 300 κιλά, οπότε το ζευγάρι από τον Καναδά αποφάσισε να της προσφέρει κάθε δυνατή άνεση.

Ετσι, ο Στιβ Τζένκινς και ο σύντροφός του Ντέρεκ Γουόλτερ, από το Οντάριο του Καναδά, άλλαξαν σπίτι για να ζει πιο βολικά το καλοθρεμμένο και καλοαναθρεμμένο κατοικίδιό τους.

Η Εσθερ είναι καλόβολη στο φαγητό, αφού τρώει όλα τα λαχανικά με μεγάλη ευχαρίστηση, αλλά εκείνο που αγαπά πολύ είναι οι ώριμες μπανάνες και τα υπόλοιπα φρούτα. Λατρεύει δε το παγωτό και τις τούρτες, όχι όμως σε καθημερινή βάση.

Δεν χωρά σε διαμέρισμα

Με τέτοιο μέγεθος, η Εσθερ δύσκολα θα ζούσε σε διαμέρισμα. Γι' αυτό και το ζευγάρι των ιδιοκτητών της μετακόμισε σε φάρμα, ώστε η διαμονή να είναι άνετη για την Εσθερ, τους ίδιους και τα άλλα τρία κατοικίδιά τους.



Και μη φανταστείτε ότι η Εσθερ κοιμάται έξω. Λατρεύει να τεμπελιάζει μέρα και νύχτα, είτε στο κρεβάτι του ζευγαριού είτε στον μεγαλύτερο καναπέ του σαλονιού. Οσο για την κοινωνική ζωή της, είναι πλούσια, αφού το ζευγάρι έχει αρκετούς φίλους, ενώ η γουρουνίτσα έχει τον δικό της λογαριασμό στο facebook με σχεδόν 1.000.000 φίλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα