Στο πλυντήριο και μετά στο στεγνωτήριο κοριτσάκι τριών ετών

ΚΟΣΜΟΣΣτο πλυντήριο και μετά στο στεγνωτήριο κοριτσάκι τριών ετώνΠαρασκευή, Ιούλιος 15, 2016 - 18:40

Οταν βάζεις ένα 14χρονο αγόρι να κάνει baby-sitting σε μικρά παιδιά, τότε δεν αποκλείεται να τα βρεις πρώτα στο πλυντήριο και μετά στο στεγνωτήριο. Αυτό είναι το πολύ πιο επικίνδυνο απ' ό,τι ακούγεται δίδαγμα που προκύπτει από την ιστορία ενός 14χρονου από το Γκάρετ της Ιντιάνα, που έχει συλληφθεί με την κατηγορία ότι έβαλε το 3χρονο κοριτσάκι που έπρεπε να προσέχει και στις δύο προαναφερθείσες ηλεκτρικές συσκευές.

Το αγόρι, που είχε κρατήσει και στο παρελθόν πολλές φορές τη μικρή Ραελίν χωρίς να υπάρξει πρόβλημα, όπως δηλώνει η μητέρα της Μίσι Καμπ, αυτή τη φορά έχασε τον έλεγχο, καθώς έπινε και έκανε χρήση ναρκωτικών με φίλους του ενώ πρόσεχε την 3χρονη και την 5χρονη αδερφή της. Η τελευταία ήταν που είπε στη μητέρα ότι η Ραελίν είχε ζήσει την εμπειρία του πλυντηρίου και του στεγνωτηρίου, όταν αυτή αναρωτήθηκε από πού προέρχονταν οι μώλωπες που υπήρχαν στο σώμα της. «Το μικρό κοριτσάκι είπε ότι έπεσε από τα αλογάκια στο πάρκο» αποκάλυψε ο αστυνομικός διευθυντής Ρόλαντ Μακ Φέρσον.

Το 14χρονο αγόρι, του οποίου το όνομα δεν δίνεται στη δημοσιότητα λόγω της ηλικίας του, βρίσκεται στο κέντρο κράτησης ανηλίκων της Ιντιάνα, ενώ δεν έχει διευκρινιστεί σε ποιον βαθμό ενεπλάκησαν στην κακοποίηση της μικρής και οι τρεις φίλοι του.

Keywords
Τυχαία Θέματα