Στο ίδιο πλατό η... πρώην και η νυν του Οικονομόπουλου

SHOWBIZΝυν και πρώην στο «Dancing»Στο ίδιο πλατό η... πρώην και η νυν του ΟικονομόπουλουΣάββατο, Ιανουάριος 13, 2018 - 15:00

❱❱ Το νέο αμόρε του Οικονομόπουλου, η Ευαγγελία Αραβανή, και το παλιό, η Βίκυ Κάβουρα, θα συναντηθούν στο πλατό του talent show

Ιντριγκα στο «Dancing with the stars»! Δύο λαμπερές ξανθιές, η πρώην και η νυν σύντροφος του ίδιου διάσημου καλλιτέχνη, αναμένεται να συναντηθούν στον έκτο κύκλο του talent show που θα αρχίσει στα τέλη του μήνα. Ο λόγος για την παρουσιάστρια

της εκπομπής Ευαγγελία Αραβανή και την ηθοποιό Βίκυ Κάβουρα, η οποία συζητά με την παραγωγή και βρίσκεται κοντά στη συμφωνία για να διαγωνιστεί.

Η πρώτη ζει τον έρωτα στο πλευρό του Νίκου Οικονομόπουλου τους τελευταίους μήνες, ενώ η δεύτερη υπήρξε σύντροφός του για ενάμιση χρόνο στο παρελθόν και μάλιστα ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη!

Αν, τελικά, κλειδώσει η συμμετοχή της όμορφης Βίκυς στο σόου του ΑΝΤ1, του οποίου οικοδέσποινα είναι η Ευαγγελία, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα διαμορφωθούν οι σχέσεις των δύο κυριών που αγάπησαν -σε διαφορετική χρονική στιγμή, βεβαίως- τον ίδιο άνδρα!

Η ξανθιά παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής, αν και γνωρίζονται περισσότερο από εννέα χρόνια, φαίνεται να ήρθαν πιο κοντά τον περασμένο Οκτώβριο. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα άρχισαν από μια επίσκεψη της όμορφης ξανθιάς στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο λαϊκός βάρδος.

Η υπέροχη φωνή του, η σκηνική παρουσία του και το σωστό... timing βοήθησαν ώστε να δει ο ένας τον άλλον με διαφορετικό μάτι. Από τότε και μετά η Ευαγγελία έχει επισκεφθεί πολλές φορές τον αγαπημένο της στον χώρο της δουλειάς του, ενώ πλέον κάνουν μαζί εκδρομές, με πρόσφατη αυτή στην Αράχοβα την περίοδο των εορτών, και βγαίνουν και για φαγητό, αποφεύγοντας ωστόσο μέρη όπου θα μπορούσε να τους απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός.

Να θυμίσουμε ότι μετά τον χωρισμό της παρουσιάστριας από τον Ηλία Βρεττό -σχέση για την οποία μιλούσαν ανοιχτά και οι δύο- πολλά είχαν ακουστεί και γραφτεί για την ερωτική ζωή της, όχι όμως και γι’ αυτή του Νίκου Οικονομόπουλου, ο οποίος ήταν και εξακολουθεί να είναι... σφίγγα σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή.

Ο χωρισμός

Αλλωστε, έτσι -χωρίς να κάνει δηλώσεις- λειτουργούσε ο τραγουδιστής και κατά τη διάρκεια της σχέσης του με τη Βίκυ Κάβουρα, που έληξε ξαφνικά και απρόσμενα τον Ιανουάριο του 2015. Το ζευγάρι ήταν μαζί ενάμιση χρόνο και μάλιστα ζούσε κάτω από την ίδια στέγη, στο σπίτι του Πατρινού τραγουδιστή στη Βούλα.

Μάλιστα, η σέξι ηθοποιός δήλωνε «θέλω γάμο και παιδί από τον γάμο», γι’ αυτό και πολλοί αιφνιδιάστηκαν από την απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Αυτό που κυκλοφόρησε τότε ως αίσθηση ήταν ότι ο λόγος του χωρισμού τους ήταν η ζήλια!

Μένει να δούμε, λοιπόν, αν ο γοητευτικός τραγουδιστής θα... στοιχειώσει τη σχέση της πρώην και της νυν!

Νίκος ΟικονομόπουλοςΕυαγγελία ΑραβανήΒίκυ ΚάβουραDancing with the starsΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα