Στο «Sweet Charity» με το... «κολλητάρι»!

SHOWBIZΣτο «Sweet Charity» με το... «κολλητάρι»!Τετάρτη, Μάρτιος 23, 2016 - 15:57

Φωτεινή Αθερίδου και Κωνσταντίνος Καϊκής στην πρεμιέρα του μιούζικαλ στο θέατρο Badminton

Eχουν συνεργαστεί στο θέατρο, πρωταγωνιστούν σε μουσικά home made videos και προχθές παρακολούθησαν μαζί την επίσημη πρεμιέρα του μιούζικαλ «Sweet Charity».

Η Φωτεινή

Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Καϊκής ανήκουν στα καλλιτεχνικά... κολλητάρια, αφού εμφανίζονται αρκετά συχνά μαζί για επαγγελματικούς -και μη- λόγους. Ανήκουν άλλωστε στη νέα γενιά καλλιτεχνών που έχει εισβάλει με επιτυχία στα θεατρικά -και όχι μόνο- δρώμενα.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο έργο «Και μετά και μετά», τα κείμενα του οποίου υπέγραψε η Φωτεινή και τη σκηνοθεσία ο Μίνωας Θεοχάρης. Εξάλλου, μαζί με άλλους συναδέλφους τους «ταρακουνούν» το YouTube, στο οποίο ανεβάζουν τραγούδια σε στίχους και μουσική της κόρης του Θοδωρή Αθερίδη.
Προχθές το βράδυ οι δυο τους βρέθηκαν στο θέατρο Badminton για να απολαύσουν τη σύντροφο του μπαμπά της Φωτεινής, τη Σμαράγδα Καρύδη, στη σκηνή.

Επιτυχημένη παράσταση

Ο νεαρός ηθοποιός διατηρεί πολύ καλές σχέσεις τόσο με την Καρύδη όσο και με την Ελένη Γκασούκα, μαμά της Φωτεινής, αφού είχε συμμετάσχει στον θίασο των «Ηρώων», την επιτυχημένη παράσταση που σκηνοθέτησε η σύζυγος του Αθερίδη στο Μικρό Παλλάς.

Ο Κωνσταντίνος κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και έχει σπουδάσει στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Εγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τον ρόλο του Νικόλα στο σίριαλ της Αλεξάνδρας Κ* «Ηρωίδες» που άρχισε να προβάλλεται πέρυσι στο Mega, αλλά δεν ολοκληρώθηκε. Φέτος συμμετείχε στην παράσταση «Ο γλάρος Ιωνάθαν», ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο έγινε κουμπάρος στον γάμο του καλού φίλου του Δημήτρη Μακαλιά και της Αντιγόνης Ψυχράμη, μαζί με τους Λάμπρο Φισφή και Νάντια Κοντογεώργη.

Keywords
Τυχαία Θέματα