Στην κορυφή του... Αϊφελ

ΑΘΛΗΤΙΚΑΣτην κορυφή του... ΑϊφελΤρίτη, Ιούνιος 10, 2014 - 17:30

Δεν έφτανε η υψηλή θερμοκρασία στο Παρίσι. Η Μαρία Σαράποβα ανέβασε κι άλλο τη θερμοκρασία σε ντόπιους και τουρίστες που ήταν κοντά όταν έκανε την εμφάνισή της στο Τροκαντερό, μία μέρα μετά την κατάκτηση του Ρολάν Γκαρός για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια.

Με κοντή σέξι φούστα και ψηλά τακούνια, η πανέμορφη Ρωσίδα πόζαρε για τους φωτογράφους μπροστά στον Πύργο του Αϊφελ και προκάλεσε «θερμοπληξία» στους άνδρες που βρέθηκαν σε ένα από τα τουριστικότερα σημεία της πόλης. Ακόμα και οι γυναίκες λοξοκοίταζαν

την εντυπωσιακή Σαράποβα, η οποία δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της για τη μεγάλη επιτυχία της.

Η 27χρονη τενίστρια είχε δύσκολο έργο στη φετινή διοργάνωση, αλλά το Σάββατο επικράτησε σε τρία σετ (6-4, 6-7, 6-4) της Σιμόνα Χάλεπ στον τελικό (τρίτος συνεχόμενος στο συγκεκριμένο Γκραν Σλαμ). «Πριν από επτά - οκτώ χρόνια δεν φανταζόμουν ότι στα 27 μου θα είχα πάρει δύο τίτλους στο Παρίσι» είπε η Σαράποβα, που παραδέχεται ότι το χώμα του Ρολάν Γκαρός δεν είναι η αγαπημένη της επιφάνεια.

Αντίθετα, σε αυτό γράφει ιστορία ο Ράφα Ναδάλ, ο οποίος νίκησε την Κυριακή τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον τελικό των ανδρών με 3-1 (3-6, 7-5, 6-2, 6-4). Ο 28χρονος Ισπανός πήρε τον ένατο τίτλο του στο Ρολάν Γκαρός και έγινε ο πολυνίκης της διοργάνωσης, ενώ ήδη έφτασε τα 14 Γκραν Σλαμ και είναι δεύτερος στη σχετική λίστα, πίσω από τον Ρότζερ Φέντερερ με 17.

Γ. Κυριαζής

Keywords
Τυχαία Θέματα