Στην αντεπίθεση το σόι του Τζάκσον

18:56 9/4/2019 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΣτην αντεπίθεση το σόι του Τζάκσον Τρίτη, Απρίλιος 9, 2019 - 18:55

❱❱ Η ανιψιά του «βασιλιά της ποπ» Μπράντι «πυροβολεί» πρώην σύντροφό της και φερόμενο ως θύμα του θείου της

«Ο θείος μου μας βοήθησε να τα φτιάξουμε» υποστηρίζει για τον πρώην σύντροφό της και φερόμενο ως θύμα του Τζάκσον, Γουέιντ Ρόμπσον, η ανιψιά τού Μάικλ Τζάκσον στο ντοκιμαντέρ με το οποίο η οικογένεια του έκπτωτου «βασιλιά της ποπ» απαντά στο «Leaving Neverland». Μάλιστα, η Μπράντι Τζάκσον καλεί τον Ρόμπσον να πάρει πίσω τις καταγγελίες, διότι,

όπως λέει, ο θείος της «τον φρόντισε».

Στο διάρκειας 30 λεπτών ντοκιμαντέρ «Neverland Firsthand» («Η Neverland από πρώτο χέρι»), το οποίο ανέβηκε στο YouTube, ο σκηνοθέτης Λίαμ Μακ Γιούαν καταγράφει τις μαρτυρίες της Μπράντι, του Ταζ, ανιψιού του Τζάκσον, και του επί χρόνια τεχνικού διευθυντή του ποπ σταρ Μπραντ Σάντμπεργκ.

Και οι τρεις τους υποστηρίζουν ότι οι ισχυρισμοί του Γουέιντ Ρόμπσον και του Τζέιμς Σέιφτσακ πως έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον Τζάκσον όταν ήταν παιδιά δεν ισχύουν.

Η Μπράντι Τζάκσον δήλωσε ότι ο Ρόμπσον λέει ψέματα όταν ισχυρίζεται στο «Leaving Neverland» πως ο Τζάκσον τον κρατούσε μακριά από τις γυναίκες, για να τον κακοποιεί σεξουαλικά ο ίδιος.

Η 37χρονη φωτογράφος αναφέρει ότι επί επτά χρόνια είχε σχέση με τον Ρόμπσον και, μάλιστα, τους βοήθησε ο θείος της για να έρθουν κοντά.

Ανέφερε, επίσης, ότι χώρισε από τον Ρόμπσον όταν εκείνος έγινε 17 και άρχισε να την απατά με άλλα κορίτσια.

Ο Ταζ υποστήριξε ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται την «καλοσύνη» του θείου του και καταθέτουν αγωγές, ενώ ο Σάντμπεργκ ανέφερε ότι δεν πιστεύει την καταγγελία του Ρόμπσον πως ο τραγουδιστής τον κακοποίησε σεξουαλικά στο στούντιο, διότι εκεί «μόνο δούλευαν».

Keywords
Τυχαία Θέματα