Στην αντεπίθεση η ξανθιά κομμώτρια του Οζι Οζμπορν

18:28 5/8/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτην αντεπίθεση η ξανθιά κομμώτρια του Οζι ΟζμπορνΠαρασκευή, Αύγουστος 5, 2016 - 18:27

Η Μισέλ Παγκ δήλωσε ότι η τετραετής σχέση της με τον διάσημο ρόκερ ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της, ενώ έχει κινηθεί δικαστικά και εναντίον της κόρης του Κέλι

Ακουσε πολλά, δέχτηκε καταιγισμό εξευτελιστικών χαρακτηρισμών από τη σύζυγο και κυρίως την κόρη του Οζι Οσμπορν και είδε μέχρι και το τηλέφωνό της

να αναρτάται στο twitter από την τελευταία, με την παρότρυνση να το καλέσει όποιος ήθελε μια «βρόμα». Τώρα ήρθε η σειρά της κομμώτριας Μισέλ Παγκ να πάρει το αίμα της πίσω, αφού έσπασε τη σιωπή της για την τετραετή, όπως υποστηρίζει, παράλληλη σχέση που διατηρούσε με τον Οσμπορν και παράλληλα κινήθηκε δικαστικά εις βάρος της κόρης του Κέλι.

Την ώρα που ο διάσημος τραγουδιστής έχει ξεκινήσει πρόγραμμα απεξάρτησης από το σεξ, όρο που του έθεσε η σύζυγός του Σάρον για να τον δεχτεί και πάλι στο σπίτι, η Μισέλ φρόντισε να της χαλάσει τη θριαμβολογία.
«Μου πρόσφερε τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής μου. Το εννοώ. Μ' έκανε να νιώθω η πιο όμορφη και λατρεμένη γυναίκα στον κόσμο» δήλωσε χαρακτηριστικά η Μισέλ, η οποία γνώρισε τον ρόκερ από τη συνεργασία τους, καθώς είχε την επιμέλεια των μαλλιών του.

Η κομμώτρια συνεχίζει λέγοντας ότι ο σταρ ήταν «δυστυχισμένος» στον γάμο του και της έδινε την αγάπη του «συστηματικά, ηθελημένα και απλόχερα». Εξηγεί ότι ήρθαν κοντά από τα κοινά ενδιαφέροντά τους, όπως η ιστορία και η ζωγραφική, και παραδέχεται ότι τώρα το γεγονός ότι έχασε τη φιλία του τη δυσκολεύει.

Σύμφωνα με το σάιτ ΤΜΖ η Μισέλ φέρεται ότι κατέθεσε αγωγή εναντίον της κόρης του Οσμπορν Κέλι, η οποία την είχε εξευτελίσει με μια σειρά από tweets. Σε αυτήν η ξανθιά κομμώτρια υποστηρίζει ότι έχει πληγεί αισθηματικά αλλά και επαγγελματικά από τα σχόλια της κόρης του Οσμπορν.

Keywords
Τυχαία Θέματα