Στη Βηρυτό η κολυμπήθρα για την κορούλα της Καγιά και του «Mr Fresh»

SHOWBIZΣτη Βηρυτό η κολυμπήθρα για την κορούλα της Καγιά και του «Mr Fresh»Δευτέρα, Νοέμβριος 21, 2016 - 16:05

Γάμος στο Παρίσι, βάφτιση στη Βηρυτό. Πολίτες του κόσμου έχουν γίνει τελικά το μοντέλο και παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά και ο σύζυγός της, ο επιχειρηματίας γνωστής αλυσίδας ζαχαροπλαστείων Ηλίας Κρασσάς.

Το περασμένο Σάββατο το ζευγάρι έκανε τη βάφτιση της μικρής του κόρης, της Μπιάνκας, στον Λίβανο και συγκεκριμένα στο «Παρίσι της Ανατολής», όπως ονομάζεται η αριστοκρατική Βηρυτός. Νονά της μικρής έγινε η Κόνι

Χιούστον, η πρώτη συγκάτοικος της Βίκυς στο Παρίσι, η οποία είναι διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, και νονός ένας πολύ καλός συνεργάτης του Ηλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιλογή της Βηρυτού δεν ήταν τυχαία, καθώς εκεί δραστηριοποιούνται οι νονοί της Μπιάνκας. Να σημειωθεί ότι το μυστήριο έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο, με λίγους συγγενείς και φίλους. Η ενάμισι έτους Μπιάνκα τρέλανε με τα σκέρτσα της όλη την οικογένεια κατά τη διάρκεια της βάφτισης. Η Βίκυ Καγιά έκλεψε τις εντυπώσεις φορώντας ένα σύνολο του σχεδιαστή μόδας και φίλου της Βασίλη Ζούλια.

Μάλιστα, η γλυκιά μαμά είχε εμφανιστεί στο ατελιέ του πριν από μία εβδομάδα, με τον designer να κοινοποιεί το γεγονός της βάφτισης μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Ιnstagram.

Keywords
Τυχαία Θέματα