ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Θεόδωρος Πάγκαλος

ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Θεόδωρος ΠάγκαλοςΤρίτη, Απρίλιος 16, 2019 - 16:21

❱❱ Αλλη μια ευκαιρία να προκαλέσει θόρυβο βρήκε μέσω twitter ο Θεόδωρος Πάγκαλος, o οποίος...

... συμφώνησε με την Κατερίνα Παπακώστα ότι τα Εξάρχεια είναι... η παριζιάνικη συνοικία διανοουμένων Μονμάρτρη,

με την προϋπόθεση όμως να την καθαρίσει ο... Στρατός! Μάλιστα... Ο υπουργός που απομάκρυνε με κάθε δυνατό τρόπο τον Στρατό από τα Ιμια και πάσχισε να εξαφανιστεί η σημαία από τη βραχονησίδα προτείνει σήμερα να γίνει στρατιωτική επιχείρηση για την «ανακατάληψη» των Εξαρχείων!

«Η κυρία Παπακώστα έχει δίκιο. Τα Εξάρχεια θα μπορούσαν να είναι η γραφική, παραδοσιακή συνοικία της Αθήνας. Οι πολιτικάντηδες, που εν όψει των ευρωεκλογών ρίχνουν τις ευθύνες στην Αστυνομία, μιλούν για κάτι που δεν γίνεται χωρίς την παρέμβαση του Στρατού και τη μεταφορά του ΕΜΠ» έγραψε στο τιτίβισμά του ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και συμπλήρωσε με ύφος αινιγματικό: «Επιτρέψτε μου όμως ως γαλλομαθής να πω ότι Monmartre προέρχεται από το mont-martyres, που σημαίνει ότι κάποτε την εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας εμαρτύρησαν εκεί κάποιοι χριστιανοί, των οποίων τα ονόματα δεν διασώζω».

Με λίγα λόγια, ο -πρώην- πολιτικός, που μιλά για πολιτικάντηδες, μας προτείνει να κάνει στην άκρη η ΕΛ.ΑΣ., σαν να παραδεχόμαστε ότι δεν μπορεί να είναι αποτελεσματική και να πέσουν στην επιχείρηση καθαρισμού των Εξαρχείων τα... κομάντος! Δεν μας είπε, όμως, αν θα πρέπει να γίνει χρήση πυρών και τι είδους, για να ξέρουμε και τι θα απογίνουν οι κάτοικοι.

Βέβαια, δεν έλαβε υπ' όψιν του ο κ. Πάγκαλος, που προσβάλλει με την πρότασή του τους ενστόλους, ότι οι ίδιοι οι αστυνομικοί επαναλαμβάνουν με κάθε αφορμή πως το πρόβλημα λύνεται αν υπάρξει πολιτική συναίνεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα