ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος

17:37 7/5/2019 - Πηγή: Espresso
ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Θανάσης ΘεοχαρόπουλοςΤρίτη, Μάιος 7, 2019 - 17:36

❱❱ Τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση έβαλε η κυβέρνηση της κατ' ευφημισμόν Αριστεράς, η οποία όρισε υπουργό Τουρισμού τον... τουρίστα της πολιτικής Θανάση Θεοχαρόπουλο!

Το μοναδικό προσόν του ανθρώπου που αποτελεί την επιτομή του πολιτικού καιροσκοπισμού είναι το γεγονός ότι τριγυρνά με μια πολιτική βαλίτσα στο χέρι, πηδώντας από το ένα κόμμα στο άλλο. Ωστόσο εξαργύρωσε τη στήριξή του στην Προοδευτική

Συμμαχία και την ανταπόκρισή του στο δήθεν προοδευτικό κάλεσμα του πρωθυπουργού με τη διαδοχή της Ελενας Κουντουρά, η οποία παραιτήθηκε για να ριφθεί στη μάχη των ευρωεκλογών.

Ο κ. Θεοχαρόπουλος, ο οποίος μέχρι χθες διερρήγνυε τα ιμάτιά του ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι καρέκλες και τα υπουργεία, βρίσκεται πάντα διορισμένος, χωρίς να μπει ποτέ στη δοκιμασία της ψήφου του λαού! Στο συνέδριο της Δημοκρατικής Αριστεράς, το 2015, εξελέγη πρόεδρος του κόμματος. Λίγους μήνες αργότερα τοποθετήθηκε επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, αλλά η Φώφη Γεννηματά τον καρατόμησε, επειδή τάχθηκε υπέρ της κατάπτυστης συμφωνίας Τσίπρα - Ζάεφ.

Οταν συντάχθηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωνε κατηγορηματικά ότι γνώμονάς του είναι το καλό της πατρίδας και πως θα έλεγε «όχι» σε ενδεχόμενη πρόταση για ένταξή του στην κυβέρνηση. Σε μία από τις επικές... κωλοτούμπες του όμως δήλωσε μετά την ορκωμοσία του ότι «η συμπόρευση των αριστερών δυνάμεων ήταν απολύτως αναμενόμενη». Ολα αυτά έκαναν τη Ν.Δ. να του προτείνει ως σλόγκαν στο υπουργείο Τουρισμού το «Live your myth in Syriza» και το ΚΙΝ.ΑΛ. να επισημάνει πως «ο τουρίστας βρήκε τον προορισμό του».

Keywords
Τυχαία Θέματα