ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Τέρενς Κουίκ

ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Τέρενς ΚουίκΤρίτη, Φεβρουάριος 12, 2019 - 14:53

❱❱ Ο πρώην συναγωνιστής του Τέρενς Κουίκ στους ΑΝ.ΕΛ. Δημήτρης Καμμένος τού έριξε άγριο «κράξιμο» την ώρα που...

... προσερχόταν για να ορκιστεί βουλευτής και ταυτόχρονα πιστός στρατιώτης του... ΣΥΡΙΖΑ,

έστω και με θρησκευτικό όρκο!

Ο υφυπουργός Εξωτερικών αναγκάστηκε να κάνει μια μικρή ανάπαυλα στα ταξίδια του για να αποτελέσει τον επόμενο βουλευτή -μετά την παραίτηση Παπαχριστόπουλου- και να δώσει την πλειοψηφία των 151 στην κυβέρνηση.

Την ώρα που προσερχόταν ο Τέρενς Κουίκ, έκανε να χαιρετίσει τον Δημήτρη Καμμένο, αλλά εκείνος του είπε: «Δεν θέλω καμία σχέση μαζί σου, να παραδώσεις την έδρα σου». Αλλά και κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας του τού φώναζε: «Ντροπή σου! Πήγαινες και προσκυνούσες τα μνημεία, έλεγες ότι δεν θα δώσουμε ποτέ το όνομα της Μακεδονίας».

Ο κ. Κουίκ παρέμεινε ατάραχος, ακόμη και όταν ο πρώην συνάδελφός του τον αποκάλεσε «τομάρι»!

Πάντως, ο πολυταξιδεμένος υφυπουργός, που έχει αλωνίσει την υφήλιο το τελευταίο διάστημα, έσπευσε αμέσως μετά την ορκωμοσία του να δηλώσει πίστη στον ΣΥΡΙΖΑ. Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής προεξόφλησε ότι το χέρι του θα είναι μόνιμα σηκωμένο στα «ναι», ό,τι και αν φέρει για ψήφιση η κυβέρνηση.

«Θα στηρίξω την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία μέρα της συνταγματικής προθεσμίας της...» δήλωσε, σιγουρεύοντας την καρέκλα στο υπουργείο, οπότε μπορεί να συνεχίσει τον... γύρο του κόσμου σε όσες μέρες είναι ακόμη στην κυβέρνηση!

Keywords
Τυχαία Θέματα