ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Λάκης Γαβαλάς

18:01 6/9/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Λάκης ΓαβαλάςΠέμπτη, Σεπτέμβριος 6, 2018 - 17:59

❱❱ Πώς μπορούν κάποια άτομα, όπως ο Λάκης Γαβαλάς, να εξακολουθούν να ζουν στην κοσμάρα τους, έπειτα από τόσες περιπέτειες που τους έχουν βρει, είναι πραγματικά απορίας άξιον.

Λες και ο άνθρωπος αυτός δεν είδε τον κολοσσό του να καταστρέφεται από τις λάθος επιχειρηματικές του κινήσεις

και την περιουσία του να αλλάζει χέρια από τη μια στιγμή στην άλλη. Λες και οι μήνες που έζησε μέσα στη φυλακή δεν ήταν μια πραγματικότητα, αλλά ένα κακό όνειρο που έτυχε να δει εκείνη την περίοδο στον ύπνο του. Τόσο απλά...

Και, πραγματικά, δεν είναι ότι θα προτιμούσαμε να τον δούμε στα πατώματα ή στην απόλυτη κατάντια, γιατί έτσι θα τον αδικούσαμε. Ασε που δεν του αξίζει κιόλας... Ας ήταν πιο διακριτικός στις εμφανίσεις και τις δηλώσεις του, όμως, ή τουλάχιστον όχι τόσο εκκεντρικός.

Είπατε, κύριε Γαβαλά, στο «Splash» ότι θα κάνετε τηλεοπτικό comeback μέσω μιας ξένης παραγωγής και ενος μίνι ριάλιτι... Ριάλιτι τη ζωή σας; Εδώ στην Ελλάδα θα το δούμε ή μόνο οι ξένοι τηλεθεατές θα έχουν τη χαρά να το παρακολουθήσουν ως... παγκοσμίου φήμης σταρ που είστε;

Είπατε, επίσης, «θα κάνω κάτι δικό μου στην τηλεόραση που ακόμα δεν σας λέω, γιατί είναι σαν τη θάλασσα της Εύβοιας: μια πάει πάνω, μια κατεβαίνει». Λογικό το βλέπουμε το κατέβασμα, αφού έως σήμερα κάθε πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχατε πήγε... άπατο σε νούμερα! Κανένα δεν είχε επιτυχία. Τι να θυμηθώ; Το «Fab 5» με τους fabulous Ηλία Ψινάκη και Τρύφωνα Σαμαρά ή το «Good LAK» στο Blue Sky; Α, και μην ξεχάσετε να δώσετε τα χαιρετίσματά μας στη Λίντσεϊ Λόχαν, καθώς μάθαμε πως συμμετείχατε και στο δικό της ριάλιτι σόου.

Λάκης Γαβαλάς
Keywords
Τυχαία Θέματα