ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Ευκλείδης ΤσακαλώτοςΤετάρτη, Δεκέμβριος 12, 2018 - 14:17

❱❱ Στην Αμερική, και για την ακρίβεια στο 20ό επενδυτικό φόρουμ της Capital Link για την Ελλάδα, έπρεπε να εμφανιστείτε τελικά, κύριε Τσακαλώτε μας, για να...

... παραδεχτείτε κάτι που όλοι οι Ελληνες έχουμε νιώσει όλα αυτά τα χρόνια στο πετσί μας. Ολοι μιλούσαμε εδώ

και καιρό για αρκετούς άδικους φόρους που έχετε επιβάλει ως υπουργός Οικονομικών, αλλά εσείς μαζί με τους δικούς σας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ... σφυρίζατε κλέφτικα!

«Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα» λέει ο λαός, κύριε Ευκλείδη μας, που -όπως καταλάβαμε και από τη δήλωσή σας- δεν θέλετε με τίποτα να αφήσετε για τους επόμενους την καρέκλα του υπουργού, ακόμα και όταν λήξει η τετραετία τον ερχόμενο Οκτώβριο.

«Αν παρέμενα υπουργός Οικονομικών για τα επόμενα τρία τέσσερα χρόνια, εκτός της συνέχισης της σταθερότητας, θα έθετα ως προσωπικό στόχο ένα νέο φορολογικό σύστημα, το οποίο θα ήταν πολύ πιο απλό, πολύ πιο σταθερό και δίκαιο».

Λυπούμαστε, κύριε Τσακαλώτε, αλλά με υποθετικά σενάρια γίνατε κυβέρνηση μια φορά κι έναν καιρό. Τώρα ο λαός δεν θέλει λόγια αλλά έργα. Γι' αυτό, ρίξτε μια ματιά στα ποσοστά φτώχειας και ανεργίας και μετά μιλάτε.

Keywords
Τυχαία Θέματα