ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Αδωνις Γεωργιάδης

ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Αδωνις ΓεωργιάδηςΠαρασκευή, Δεκέμβριος 7, 2018 - 17:59

❱❱ «Αλλα 'ντ' άλλα, της Παρασκευής το γάλα», κύριε Αδωνι Γεωργιάδη. Καινούργιο συκώτι κάναμε από τα γέλια με τη δήλωσή σας σχετικά με την ιθαγένεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Τη στήλη προσπαθούσαμε να ολοκληρώσουμε με κάθε τρόπο και από τα χάχανα ακόμα μας πονάνε τα σαγόνια. Αυτό το «Ο Ακενοτούμπο, ο Ακενοτούμπο» ακόμα ηχεί στα αυτιά μας και όσο το θυμόμαστε γελάμε. Τι κι αν προσπαθούσαν τηλεοπτικά να σας διορθώσουν τόσο ο παρουσιαστής Ακης Παυλόπουλος όσο και οι υπόλοιποι του πάνελ; Εσείς εκεί: «Ο Ακενοτούμπο, ο Ακενοτούμπο». Να είστε καλά, καιρό είχαμε να διασκεδάσουμε έτσι. Οχι τίποτε άλλο, αλλά μετά φταίνε όλοι αυτοί που σας τρολάρουν! Παραδεχτείτε ότι κάνατε γκάφα. Μια πρόταση είπατε να διατυπώσετε, αμέτρητα τα λάθη που κάνατε: «Ο Ακενοτούμπο, ο Ακενοτούμπο, που παίζει στο NBA ως Ελληνας... Ως Ελληνας δεν παίζει; Ο Ελληνας δεν λένε ότι είναι; Ιθαγένεια ελληνική έχει, κάπου στην Αφρική γεννήθηκε ο άνθρωπος».

Ας βάλουμε, λοιπόν, τα πράγματα στη θέση τους: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι Ελληνας επαγγελματίας καλαθοσφαιριστής, νιγηριανής καταγωγής. Αν και γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα, δεν απέκτησε αυτόματα το δικαίωμα της ελληνικής ιθαγένειας. Εως την ηλικία των 18 ετών δεν είχε επίσημα έγγραφα και δεν ήταν πολίτης ούτε της Ελλάδας ούτε της Νιγηρίας... Αντιλαβού;

Keywords
Τυχαία Θέματα