ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Άδωνις Γεωργιάδης

16:15 5/9/2018 - Πηγή: Espresso
ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Άδωνις ΓεωργιάδηςΤετάρτη, Σεπτέμβριος 5, 2018 - 16:11

❱❱ Εξαλλος φαίνεται ότι έγινε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης με την εξαγγελία του υπουργού Παιδείας ότι αντικαθίστανται τα Λατινικά με την Κοινωνιολογία στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Αρχικά κατέκρινε την εξαγγελία μιλώντας για «αγράμματους» και «αδιανόητη απόφαση», όμως σε δεύτερο χρόνο αποκάλυψε ποιο είναι το υπόγειο σχέδιο της κυβέρνησης.

Το μάθημα της Κοινωνιολογίας, είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης, μπαίνει στη θέση των Λατινικών, γιατί μέσω αυτού οι κυβερνώντες θα καταφέρουν να κάνουν τους μαθητές... αριστερούς!

Αυτό το μυστικό σχέδιο αριστεροποίησης των παιδιών το αποκάλυψε σε πολιτική εκπομπή του Blue Sky. Είπε αυτολεξεί «αυτό (σ.σ.: τα Λατινικά) πάτε και το αντικαθιστάτε με την Κοινωνιολογία. Δηλαδή μ’ ένα μάθημα απλώς για να κάνουν τα παιδιά αριστερά» και μας άφησε εμβρόντητους.

Το πώς συνδυάζει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας την Κοινωνιολογία με την προσχώρηση στην Αριστερά δεν το ανέπτυξε και μας άφησε με την απορία.

Είναι η Κοινωνιολογία ο προθάλαμος της Αριστεράς, που μέσα από ένα σύστημα προπαγανδιστών εκπαιδευτικών θα φέρει κατά χιλιάδες τους μαθητές στην αγκαλιά του ΣΥΡΙΖΑ; Είναι λίγο περίεργο να κατανοήσουμε τον συνδυασμό, γιατί πιο λογικό ακούγεται ότι τα Λατινικά έδιναν ευκολότερα βαθμούς στους εξεταζόμενους, όπως λένε οι ίδιοι και οι εκπαιδευτικοί.

Δεν ολοκλήρωσε, όμως, τη σκέψη του ο κ. Γεωργιάδης και δεν μάθαμε ποιο μάθημα αντίστοιχα πιστεύει ότι στρέφει τους μαθητές προς την αντίθετη πλευρά, αυτήν της Κεντροδεξιάς!

Αυτή η συνωμοσία που βλέπει ο «γαλάζιος» αντιπρόεδρος προκάλεσε βέβαια και την ανάλογη χιουμοριστική συζήτηση στο διαδίκτυο, με τους περισσότερους χρήστες να επισημαίνουν ότι ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης έχει σπουδάσει... Κοινωνικές Επιστήμες!

Άδωνις Γεωργιάδης
Keywords
Τυχαία Θέματα