ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Η Τασία Χριστοδουλοπούλου

ΠΟΛΙΤΙΚΗΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Η Τασία ΧριστοδουλοπούλουΠέμπτη, Ιανουάριος 24, 2019 - 17:34

❱❱ Ξεσκεπάστηκαν οι θέσεις και οι προθέσεις των υπέρμαχων της Συμφωνίας των Πρεσπών, όπως της Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

Το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία την

εμφανίζει να δηλώνει υπερήφανη για το ότι, λίγες μέρες πριν από το «Βουκουρέστι», είχε βάλει την υπογραφή της (όπως και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα) σε ένα κατάπτυστο κείμενο το οποίο ανέφερε αυτολεξεί: «Δεν υπάρχει κανένα εθνικό συμφέρον που να διακυβεύεται, αν δοθεί η δυνατότητα στη γειτονική χώρα να διατηρήσει τη συνταγματική της ονομασία». Δηλαδή, δεν είχε θέμα με το ξερό «Μακεδονία», άρα έχει κάθε λόγο σήμερα να πανηγυρίζει με τη συμφωνία.

Το επίμαχο βίντεο παρουσιάζει τον τομεάρχη Εξωτερικών της Ν.Δ. Γιώργο Κουμουτσάκο να αποκαλύπτει το ψήφισμα που επίσης φέρει τις υπογραφές τού -τότε πανεπιστημιακού- Ευκλείδη Τσακαλώτου, αλλά και του σημερινού υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου.

Ακούγεται επίσης η φωνή της αντιπροέδρου της Βουλής να λέει: «Είμαι υπερήφανη που το υπέγραψα». Με τέτοιες απόψεις που θεωρούν το σκέτο «Μακεδονία» μια ανώδυνη λύση ίσως η Συμφωνία των Πρεσπών να είναι για την αντιπρόεδρο μια συμφωνία με την οποία «παγιδεύουμε» τους γείτονες και τους φέρνουμε στα μέτρα μας!

Keywords
Τυχαία Θέματα