Στη φυλακή ο προπονητής του tae kwon do

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτη φυλακή ο προπονητής του tae kwon doΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 25, 2015 - 14:48

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες με απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Πάτρας ο 49χρονος προπονητής της εθνικής ομάδας εφήβων και νεανίδων tae kwon do Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος, που κατηγορείται για ηθική αυτουργία σε αιματηρή ληστεία με θύμα 66χρονο.

Το δικαστικό συμβούλιο κλήθηκε να λύσει τη διαφωνία που

υπήρξε τη Δευτέρα μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή του ή μη και είχε αποτέλεσμα να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους. Τελικά χθες όλα άλλαξαν για τον 49χρονο προπονητή, ο οποίος θα παραμείνει στη φυλακή μέχρι η υπόθεσή του να φτάσει στις δικαστικές αίθουσες. Ο Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος, διευθυντής του αθλητικού συλλόγου Αστραπή, φέρεται από τις αστυνομικές Αρχές ως εγκέφαλος σπείρας που είχε βάλει στο στόχαστρό της ηλικιωμένους με σκοπό τη ληστεία.

Στη φυλακή

Στη φυλακή βρίσκονται από την περασμένη Δευτέρα και οι τρεις Αλβανοί, κατηγορούμενοι ότι εισέβαλαν στο διαμέρισμα του 66χρονου Η.Μ. και επιχείρησαν να τον ληστέψουν. Εγιναν όμως αντιληπτοί από τον συνταξιούχο, ο οποίος άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Τότε οι τρεις Αλβανοί, ηλικίας 51, 33 και 23 ετών, δεν δίστασαν να τον χτυπήσουν με σιδερογροθιά προκειμένου να τον κάνουν να σταματήσει! Ο 66χρονος προέβαλε ισχυρή αντίσταση και οι κακοποιοί αναγκάστηκαν να τραπούν σε φυγή.

Συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα και στις απολογίες τους ισχυρίστηκαν ότι ο γνωστός προπονητής τούς είχε φέρει από την Αθήνα στην Πάτρα και τους φιλοξενούσε στο σπίτι του. Είπαν επίσης ότι τους καθοδηγούσε με σκοπό τη διάπραξη της ληστείας. Και οι τρεις κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη των δικαστικών λειτουργών.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα