Στη φυλακή για ασέλγεια ο δάσκαλος των Σερρών

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτη φυλακή για ασέλγεια ο δάσκαλος των ΣερρώνΠέμπτη, Ιούλιος 17, 2014 - 16:43

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο δάσκαλος από χωριό των Σερρών, που συνελήφθη με την κατηγορία ότι ασέλγησε εις βάρος ανήλικων μαθητών. Ο 47χρονος αρνείται τις κατηγορίες, αλλά φαίνεται ότι δεν δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα, που αποφάσισαν να κρατηθεί προσωρινά στις φυλακές Τριπόλεως.
Η υπόθεση του 47χρονου δασκάλου έχει προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα. Σύμφωνα με τη δικογραφία,

ο κατηγορούμενος φέρεται ότι ασέλγησε σε επτά ανηλίκους, ηλικίας οκτώ έως δώδεκα ετών, μαθητές του σχολείου όπου δίδασκε τα τελευταία χρόνια εκτελώντας και χρέη υποδιευθυντή.

H δράση του

Σύμφωνα με δηλώσεις στο ΑΠΕ της δικηγόρου Ολγα Στρίκου που εκπροσωπεί ένα από τα παιδιά, η δράση τού δασκάλου έγινε αντιληπτή από μια μητέρα που ανακάλυψε ότι ο 47χρονος πίεζε το παιδί της μέσω γνωστής ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης να συναντηθούν και κατέβαλλε προσπάθεια να κερδίσει την εμπιστοσύνη του. Η κ. Στρίκου πρόσθεσε ότι παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμπεριληφθούν και άλλες περιπτώσεις στη δικογραφία.
Υπενθυμίζεται ότι ο δάσκαλος είχε απομακρυνθεί από το σχολείο μετά το Πάσχα, ύστερα από παρέμβαση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου στον εισαγγελέα Σερρών με αίτημα την οριστική απομάκρυνσή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα