Στενή παρέα του Αρναούτογλου με τον ραδιοφωνικό «πειρασμό» του

15:54 8/2/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZ«Πειρασμέ μου»Στενή παρέα του Αρναούτογλου με τον ραδιοφωνικό «πειρασμό» του Πέμπτη, Φεβρουάριος 8, 2018 - 15:53

❱❱ Ο Αρναούτογλου αποκάλυψε με χαριτωμενιά «on air» ότι η μελαχρινή συνοδός του σε βραδινή έξοδό του ήταν η συνεργάτιδά του...

Ο «πειρασμός» του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι η Νάνσυ Αντωνίου! Το μελαχρινό κορίτσι με τα μεγάλα αμυγδαλωτά μάτια και το υπέροχο χαμόγελο, που συνόδευσε τον παρουσιαστή στο Baraonda το βράδυ της περασμένης

Παρασκευής, γεγονός που καταγράφηκε από τον φωτογραφικό φακό ανθρώπου της «Espresso», δεν είναι άλλη από την επί χρόνια αρχισυντάκτρια των τηλεοπτικών εκπομπών του.

Πρόκειται για τη γυναίκα που «κρύβεται» πίσω από τον ισχυρό τηλεοπτικό σταρ του ΑΝΤ1 και «τρέχει» ακόμα και τα πιο δύσκολα πρότζεκτ, πάντοτε όμως πίσω από τις κάμερες. Η ίδια, αν και αποφεύγει την προβολή της στα media, τελικά έμελλε να γίνει πρωτοσέλιδο δίπλα στον «Αρνι».

Ο Γρηγόρης και η Νάνσυ, εκτός από στενοί συνεργάτες στα τηλεοπτικά πλατό, είναι μαζί έξι χρόνια και στο ραδιόφωνο, παρουσιάζοντας καθημερινό πρωινό μαγκαζίνο, όπου επίσης οι «συχνότητές» τους ταιριάζουν απόλυτα! «Πειρασμέ μου» της είπε on air ο παρουσιαστής το πρωί της Τρίτης, θέλοντας να... διασκεδάσει με το σχετικό δημοσίευμα της «Espresso».

«Hello, πειρασμέ μου! Hello, baby! Για σένα λέω, πειρασμέ μου! Πειρασμός! Εχει η εφημερίδα τη Νάνσυ, τον μελαχρινό πειρασμό που πήγαμε στον Πάριο. Μυστήριο γράφει η εφημερίδα ''Espresso''. Εσύ είσαι ο μελαχρινός πειρασμός μου!» σχολίασε με χαριτωμενιά. Η αλήθεια είναι πως όσο κι αν προσπάθησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου να διασκεδάσει τις εντυπώσεις λόγω... εμπειρίας, οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει έρθει πολύ κοντά με τη μελαχρινή δημοσιογράφο.

Οι δυο τους κάνουν στενή παρέα εκτός δουλειάς και άνθρωποι που τους γνωρίζουν μιλούν για έναν άντρα και μια γυναίκα οι οποίοι ταίριαξαν επαγγελματικά αλλά και ως προσωπικότητες από την αρχή της συνεργασίας τους. Εκείνη διαθέτει πολύχρονη τηλεοπτική εμπειρία, άπειρη υπομονή και έχει καταφέρει να κρατά στην πρώτη γραμμή τις εκπομπές που της εμπιστεύεται ο ΑΝΤ1. Από τα πρόσφατα πρότζεκτ της ήταν το «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου, το «My way» και «Τα Καρντάσιανς».

Εχουν πολλά κοινά

Με τα χρόνια, η αυστηρά επαγγελματική σχέση τους κατέληξε σε μια στενή τρυφερή φιλία. Βλέπετε, τα κοινά τους είναι πολλά: Είναι και οι δύο χωρισμένοι και γονείς μικρών παιδιών. Η Νάνσυ Αντωνίου ήταν παντρεμένη με τον executive producer του «MasterChef» και του «Money Drop» Νίκο Χριστοφόρου, ο οποίος για χρόνια κατείχε τη θέση του γενικού διευθυντή στο στούντιο ATA. Μαζί απέκτησαν ένα αγοράκι, ωστόσο χώρισαν πριν από δύο χρόνια. Το ζευγάρι πρόσφατα άρχισε τις διαδικασίες διαζυγίου. Μάλιστα, ο πρώην σύζυγός της και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υπήρξαν στο παρελθόν συνεργάτες στο «Survivor», που πρόβαλλε τη δεκαετία του 2000 το Mega.

Γρηγόρης ΑρναούτογλουΝάνσυ ΑντωνίουΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Αναζητήσεις
νανσυ αντωνιου, νανσυ αντωνιου survivor
Τυχαία Θέματα