Στα σκαριά συνεργασία- έκπληξη Βόσσου - Καρλότας

SHOWBIZΣτα σκαριά συνεργασία- έκπληξη Βόσσου - ΚαρλόταςΠαρασκευή, Αύγουστος 23, 2019 - 13:31

❱❱  «Ψήνεται» συνεργασία της Σοφίας Βόσσου με την Καρλότα!

Η διάσημη transexual, της οποίας το κανονικό όνομα είναι Χριστίνα Μπαλτζή, έχει γράψει ένα τραγούδι που η τραγουδίστρια λάτρεψε από την πρώτη στιγμή που το άκουσε. Το κομμάτι έφτασε στα χέρια της μέσω κοινού γνωστού, που ανέλαβε πρωτοβουλία κρίνοντας πως ήταν γραμμένο στα μέτρα της.

Η Σοφία Βόσσου ενθουσιάστηκε με τον στίχο και τη μελωδική μουσική που υπογράφει η Καρλότα, γι’ αυτό έσπευσε να επικοινωνήσει μαζί της την Τετάρτη, μέσω

διαδικτύου, για μια πρώτη συνάντηση.

Οι δύο κυρίες γνωρίζονται από τη showbiz και τώρα εκκρεμεί πλέον το τετ α τετ για να δουν αν θα καταλήξουν σε οριστική συμφωνία και καλλιτεχνική σύμπραξη. Με καριέρα δεκαετιών, η ερμηνεύτρια των μεγάλων επιτυχιών -με τα φούξια κοντά μαλλιά πλέον-, διανύει έντονα δημιουργική περίοδο.

Ολόκληρο το καλοκαίρι βρισκόταν σε προγραμματισμένες συναυλίες, με τον κόσμο να την αποθεώνει, ενώ παράλληλα γράφει στίχους και μουσική με αμείωτη έμπνευση!

Η Καρλότα, από την άλλη, ασχολείται πλέον με το θέατρο. Με σπουδές στη δραματική σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου και το βραβείο γυναικείου ρόλου για την ταινία «Zodiac» της Κωνσταντίνας Κοτζαμάνη σε φεστιβάλ της Ιταλίας στη φαρέτρα της, ανεβάζει δικές της θεατρικές παραστάσεις. Τα τραγούδια αποτελούν τη δική της διέξοδο και κατάθεση ψυχής, μέσα από τον ταραχώδη βίο της.

Keywords
Αναζητήσεις
χριστινα μπαλτζη, καρλοτα τρανς
Τυχαία Θέματα