Στα νύχια «δράκου» η Κορινθίου!

COVER STORYΤι λέει στην «Espresso» ο σύζυγός της Γ. ΑϊβάζηςΣτα νύχια «δράκου» η Κορινθίου!Παρασκευή, Δεκέμβριος 7, 2018 - 18:20

❱❱ Η ηθοποιός έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης τα μεσάνυχτα έξω από το σπίτι της στο Παλαιό Ψυχικό

Εφιάλτες έχει προκαλέσει στη γνωστή ηθοποιό Μαρία Κορινθίου η οδυνηρή εμπειρία που βίωσε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, όταν γλίτωσε την τελευταία στιγμή από τις αρρωστημένες ορέξεις ενός άγνωστου άνδρα, που της επιτέθηκε έξω από την πόρτα του σπιτιού της στην περιοχή του Ψυχικού και επιχείρησε να τη βιάσει!

Μάλιστα, εκτός από την αγαπημένη

ηθοποιό, και άλλες γυναίκες έχουν πέσει θύματα του «δράκου» που δρα στα βόρεια προάστια. Οπως κατήγγειλε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ψυχικού η Μαρία Κορινθίου, έως τις 10 τη νύχτα της Τετάρτης βρισκόταν στο θέατρο, που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, με τον Γιώργο Βάλαρη, που σκηνοθετεί την παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι», στην οποία πρωταγωνιστεί. Οταν έφυγε, κατευθύνθηκε προς το σπίτι της στο Παλαιό Ψυχικό χωρίς να φαντάζεται την εφιαλτική περιπέτεια που θα ζούσε. Εφτασε λίγο μετά τις 11.30 το βράδυ, κλείδωσε το αυτοκίνητό της και περπάτησε προς την είσοδο της πολυκατοικίας, όταν ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά της ένας άγνωστος άνδρας, που ήταν κρυμμένος πίσω από έναν καλλωπιστικό θάμνο και είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του!

Ο μασκοφόρος αιφνιδίασε την ηθοποιό, η οποία τα έχασε, καθώς αντιλήφθηκε ότι είχε κατεβάσει το παντελόνι του, κι έτσι την ακινητοποίησε και επιχείρησε με βίαιες κινήσεις να βγάλει το παντελόνι της, ενώ παράλληλα τη θώπευε σε επίμαχα σημεία! Σε μια απελπισμένη προσπάθεια να ξεφύγει από τα χέρια του αγνώστου με τα αρρωστημένα σεξουαλικά ένστικτα η ηθοποιός έβαλε έντρομη τις φωνές, καλώντας σε βοήθεια, ενώ ταυτόχρονα προσπάθησε να τον εμποδίσει να της βγάλει τα ρούχα.

Τις σπαραχτικές εκκλήσεις της για βοήθεια άκουσαν γείτονες, που κινητοποιήθηκαν αμέσως, με αποτέλεσμα ο επίδοξος βιαστής να εγκαταλείψει τα σχέδιά του και να το βάλει στα πόδια. Εμφανώς ταραγμένη, η Μαρία Κορινθίου πήγε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, κατήγγειλε την άγρια επίθεση και έδωσε περιγραφή της σωματοδομής του δράστη. Οι αστυνομικοί έχουν αρχίσει έρευνες σε διπλανά με το σπίτι της κτίρια, αναζητώντας οπτικό υλικό που μπορεί να έχουν καταγράψει κάμερες ασφαλείας.

Η σεξουαλική επίθεση στη Μαρία Κορινθίου δεν είναι το πρώτο παρόμοιο περιστατικό στα βόρεια προάστια, γεγονός που κάνει τους αστυνομικούς να φοβούνται ότι δράστης είναι ο ίδιος επικίνδυνος σεξομανής. Γι’ αυτό έχουν πυκνώσει τις περιπολίες, προσπαθώντας να φτάσουν στη σύλληψή του πριν επιτεθεί και σε άλλες ανυποψίαστες γυναίκες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΪΒΑΖΗΣ ΣΤΗΝ «ESPRESSO»: «Η ΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΗ ΠΛΕΟΝ»

«Είμαστε ήρεμοι, η Μαρία είναι ήρεμη πλέον» δήλωσε στην «Espresso» ο Γιάννης Αϊβάζης χθες το μεσημέρι, αρκετές ώρες μετά το δυσάρεστο συμβάν, και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να σας πω τίποτα άλλο προτού ολοκληρωθεί η διαδικασία της μήνυσης».

Ο ηθοποιός, μετά το αρχικό σοκ που έζησε και ο ίδιος, όταν είδε τη γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του σε αυτήν την κατάσταση, το πρώτο που προσπάθησε να κάνει είναι να την ηρεμήσει για να μπορέσει να του πει τι συνέβη. Εκείνη με δυσκολία τού περιέγραψε όσα απίστευτα έζησε, μόλις μια ανάσα από το διαμέρισμά τους, και στη συνέχεια οι δυο τους έκαναν την καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Φιλοθέης.

Χθες, πάντως, η Μαρία είχε τη δυνατότητα να μείνει όλη μέρα στο σπίτι της, στη ζεστή αγκαλιά των δικών της ανθρώπων, καθώς, λόγω των γεγονότων για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου, το θέατρο Broadway, όπου ανεβαίνει η παράσταση «Η νεράιδα και το παλικάρι», στην οποία πρωταγωνιστεί η ηθοποιός, παρέμεινε κλειστό.

Keywords
Τυχαία Θέματα