Στα δικαστήρια για τον θερμοσίφωνα!

15:20 6/4/2016 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτα δικαστήρια για τον θερμοσίφωνα!Τετάρτη, Απρίλιος 6, 2016 - 15:18

40χρονη μήνυσε τα πρώην πεθερικά της, γιατί πήραν οικοσυσκευές από το σπίτι της, όταν χώρισε από τον γιο τους

Για έναν ψυγειοκαταψύκτη, μια τέντα κι έναν... θερμοσίφωνα που έκαναν φτερά έστειλε στα δικαστήρια τα πρώην πεθερικά της μία 40χρονη! Οπως κατήγγειλε η γυναίκα, το ηλικιωμένο ζευγάρι τα «σήκωσε» όλα από το σπίτι με αγροτικό φορτηγάκι, μόλις χώρισε τον γιο τους!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ

Τα μαχαίρια βγήκαν στην αίθουσα του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας,

όπου εκδικάστηκε η μήνυση που κατέθεσε η 40χρονη σε βάρος του ηλικιωμένου ζευγαριού από την Τρίπολη και ακόμη δύο συγγενών τους. Η καταγγέλλουσα υποστήριξε στο δικαστήριο ότι λίγο καιρό μετά την αποχώρησή της από το σπίτι συνιδιοκτησίας της ίδιας και του πρώην συζύγου της, συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2010, τα πεθερικά της κατέφθασαν στην Αθήνα με... αγροτικό αυτοκίνητο από το χωριό και φόρτωσαν στην καρότσα τον οικιακό εξοπλισμό.

«Πήραν τον ηλιακό θερμοσίφωνα, ένα κρεβάτι, έναν ψυγειοκαταψύκτη, την τέντα και ένα πλυντήριο πιάτων! Δεν υπήρχε καμία συνεννόηση, δεν ρωτήθηκα καν για να πάρουν τα συγκεκριμένα πράγματα, που ήταν εξ ημισείας δικά μου και του γιου τους!» ανέφερε η μηνύτρια, η οποία βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη και με τον πρώην σύζυγό της.

«Από το 2008 έμεινε μόνη της στο σπίτι. Οταν έφυγε και εκείνη πήρε τα πράγματα που ήθελε κατ' επιλογή της. Χωρίς να είναι παρών κανένας και χωρίς να παραπονεθεί κανείς! Εμείς, όταν παντρεύτηκαν, είχαμε δώσει 40.000 ευρώ για να αγοράσουν το σπίτι τους και άλλα 7.000 για να πάρουν τα έπιπλα!» αντέκρουσε ο πρώην πεθερός, υποστηρίζοντας ότι πήραν τα αντικείμενα κατόπιν εντολής του γιου του. «Μας παρακάλεσε το παιδί να πάμε να τα πάρουμε, γιατί έπρεπε να εκκενωθεί το σπίτι.

Εμείς δεν κάναμε καμία παρανομία ούτε πήγαμε να φορτώσουμε νύχτα, αλλά μέρα μεσημέρι» τόνισε και η πρώην πεθερά της μηνύτριας, εξαπολύοντας βαρύ «κατηγορώ» κατά της 40χρονης: «Εκείνη τα σκηνοθέτησε όλα, γιατί τα έχει βάλει με τον γιο μου! Αυτή έχει πάρει πολύ περισσότερα πράγματα από ό,τι εμείς! Αλλά ήθελε οπωσδήποτε να φτάσουμε στα δικαστήρια!».

Αφαντος ο σύζυγος

Εντύπωση προκάλεσε, πάντως, ότι στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκε ο πρώην σύζυγος της γυναίκας, κατόπιν παρότρυνσης του οποίου φέρεται ότι οι γονείς πήραν έπιπλα και συσκευές. Το δικαστήριο έκρινε ένοχους τους δύο κατηγορουμένους, στους οποίους επέβαλε ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή και αθώωσε τους δύο συγγενείς τους, που κατηγορήθηκαν ότι βοήθησαν στη μεταφορά των αντικειμένων.

Keywords
Τυχαία Θέματα