Στα δίχτυα του έρωτα

SHOWBIZΣτα δίχτυα του έρωταΤρίτη, Νοέμβριος 1, 2016 - 16:59

Αγκαλιές και φιλιά της sexy Χριστιάνας Γεωργοπούλου με Αρμένιο επιχειρηματία

Το ομορφότερο μοντέλο της Ευρώπης «λαβώθηκε» από τα βέλη του έρωτα! Ο φτερωτός γιος της θεάς Αφροδίτης έβαλε στόχο την καρδιά της Χριστιάνας Γεωργοπούλου και πέτυχε διάνα!

Από τον ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Η 23χρονη καλλονή από την Πάτρα, η οποία αναδείχτηκε φέτος νικήτρια σε διαδικτυακό διαγωνισμό του δημοφιλέστατου αθλητικού site της Ισπανίας Marca, «αιχμαλωτίστηκε» από τον φακό των παπαράτσι να ανταλλάσσει φλογερά φιλιά με τον αγαπημένο της στα μπουζούκια.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», ο γοητευτικός άντρας που κατέκτησε την καρδιά της πανέμορφης κοπέλας είναι Αρμένιος, λέγεται Σέρκο Μοβσεσιάν και δραστηριοποιείται στον επιχειρηματικό κλάδο. Το ειδύλλιό τους, μάλιστα, είναι ακόμη πολύ φρέσκο, καθώς οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από λίγες εβδομάδες στους κόλπους μιας κοινής συντροφιάς.



Εκτοτε είναι αχώριστοι και το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, που ήταν και η εθνική επέτειος του «ΟΧΙ», εκείνοι πέρασαν την είσοδο του Κέντρου Αθηνών, όπου εμφανίζονται ο Σάκης Ρουβάς και η Πάολα. Στη διάρκεια της βραδιάς η μελαχρινή καλλονή, η οποία θυμίζει κάτι από τα λαμπερά μοντέλα των 90s, και ο επιχειρηματίας σύντροφός της εκδήλωσαν τα συναισθήματά τους δίχως κανέναν φόβο, αλλά με πολύ πάθος.

Φυσικά, κανένας από τους δύο δεν φανταζόταν ότι εκεί κοντά καραδοκούσαν οι παπαράτσι. «Θέλω να έχει χιούμορ, να είναι προστατευτικός και γλυκός και να με νοιάζεται» είχε δηλώσει η Χριστιάνα σε συνέντευξή της στην «Espresso» πριν από μερικούς μήνες, περιγράφοντας τον ιδανικό άντρα. Φαίνεται, λοιπόν, ότι τον βρήκε.

Keywords
Τυχαία Θέματα