Στα άδυτα της σέκτας του sex!

ΚΟΣΜΟΣΣοκάρουν οι αποκαλύψεις Αμερικανίδας, που ξέφυγε από την οργάνωση «Παιδιά του Θεού»Στα άδυτα της σέκτας του sex! Πέμπτη, Ιανουάριος 11, 2018 - 14:41

❱❱ Εδειχναν στα μέλη της εικόνες από γυμνές γυναίκες καρφωμένες πάνω στον Σταυρό

Από την
Κατερίνα Νικολοπούλου

Οταν άλλα παιδιά μάθαιναν να πλένουν τα δόντια τους, τα παιδιά σέκτας, μέλη της οποίας υπήρξαν στο παρελθόν χολιγου-ντιανοί σταρ, όπως ο Χοακίν Φίνιξ και η Ρόουζ ΜακΓκόουαν, μάθαιναν το σεξ υπό την καθοδήγηση των «θείων» της οργάνωσης.

Αυτά αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, η Ντον Γουότσον από τις ΗΠΑ, η οποία κατάφερε να ξεφύγει από τα δίχτυα των «Children of God». Οπως ισχυρίζεται, όσο ήταν στη σέκτα διδάχθηκε να κάνει σεξ σε μικρή ηλικία μέσα από σεξουαλικές πράξεις στις οποίες την υπέβαλλαν οι «θείοι», οι οποίοι προσπαθούσαν να της διαμορφώσουν μια διεστραμμένη σεξουαλικότητα, αφού της έδειχναν εικόνες από γυμνές γυναίκες καρφωμένες πάνω στον Σταυρό.

Οι δε έφηβες της οργάνωσης, όπως και οι γυναίκες, αναγκάζονταν να επιδίδονται στο λεγόμενο «ψάρεμα με φλερτ», κατά το οποίο στέλνονταν εκτός κοινότητας για να μαζέψουν χρήματα πουλώντας το κορμί τους.

Oδυνηρές αναμνήσεις

Η Ντον δεν άντεχε να ζει με αυτούς τους όρους και κατάφερε να ξεφύγει από την οργάνωση, που είναι γνωστή ως «Children of God», δηλαδή «Παιδιά του Θεού», αλλά και ως «Family International» (Διεθνής Οικογένεια), στα 13 της χρόνια.

Ωστόσο, η διαδρομή μέχρι να συνέλθει από όσα είχε ζήσει αποδείχθηκε μεγάλη, καθώς είχε πολλές οδυνηρές αναμνήσεις να αντιμετωπίσει. «Ενώ εσείς μαθαίνατε να βουρτσίζετε τα δόντια σας ως παιδιά, εμείς μαθαίναμε να κάνουμε σεξ. Μάθαμε ότι ο Θεός είναι αγάπη και πως ο τρόπος για να εκφράσει κανείς την αγάπη του Θεού ήταν μέσω της σεξουαλικότητας. Δεν έμαθα ποτέ κάτι διαφορετικό από αυτό» εξομολογείται.

Η οργάνωση «Children of God» ιδρύθηκε το 1968 από τον Ντέιβιντ Μπραντ Μπεργκ στο Χάντινγκτον της Καλιφόρνιας. Εως το 1972 είχε δημιουργήσει 130 κοινότητες με πλήρη μέλη σε όλον τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Βραζιλίας, όπου μεγάλωσε η Ντον.

Ο Μπεργκ, αν και εμφανιζόταν ως άνθρωπος του Θεού που ήθελε να στήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο κοινοτήτων, οι οποίες απαρτίζονταν από ανθρώπους με τις ίδιες αξίες, όπως αποκαλύπτει η Ντον, είχε πολύ σκοτεινή ιστορία.

Φέρεται ότι κακοποιούσε ακόμα και τα ίδια του τα παιδιά και πως επεδίωκε να έχει πολλές συζύγους.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα