Σπυρόπουλος - Πολίτη: Παντού μαζί!

SHOWBIZΣπυρόπουλος - Πολίτη: Παντού μαζί!Τετάρτη, Οκτώβριος 24, 2018 - 20:33

❱❱ Οι Κώστας Σπυρόπουλος και Χριστίνα Πολίτη πήγαν στο Εθνικό Θέατρο και μετά γλέντησαν σε γνωστή μουσική σκηνή

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ είναι ο Κώστας Σπυρόπουλος και η Χριστίνα Πολίτη! Υστερα από δύο χρόνια σχέσης, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής και η γνωστή κοσμικογράφος παραμένουν ένα από τα πλέον αγαπημένα και ταιριαστά ζευγάρια της showbiz: αχώριστοι, χαμογελαστοί,

λάτρεις της κοινωνικής ζωής και της βραδινής διασκέδασης.

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Εθνικό Θέατρο και απόλαυσε την παράσταση «Ξύπνα, Βασίλη» σε σκηνοθεσία Αρη Μπινιάρη. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος έβαψε ακόμη πιο ξανθά τα μαλλιά του για την παράσταση «Toc-Toc» όπου θα πρωταγωνιστήσει και φέτος, συνόδευσε την εντυπωσιακή σύντροφό του στα καμαρίνια και αφού έδωσαν συγχαρητήρια στον θίασο, πόζαραν με ενθουσιασμό δίπλα στους πρωταγωνιστές του έργου Ελισάβετ Κωνσταντινίδη και Γιάννη Βογιατζή.



Ωστόσο, η βραδιά είχε και συνέχεια και μάλιστα γλέντι τρικούβερτο σε γνωστή μουσική σκηνή όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης. Η είσοδός τους συνοδεύτηκε από τα φλας των παπαράτσι, οι οποίοι ακολούθησαν τον Κώστα Σπυρόπουλο και τη Χριστίνα Πολίτη έως το τραπέζι όπου κάθισαν παρέα με τον Γιώργο Μαζωνάκη, την εκρηκτική Αμαρυλλίδα, τον επιχειρηματία Τζίμη Σταθοκωστόπουλο και τον ηθοποιό της σειράς «Το τατουάζ» Νίκο Πολυδερόπουλο.

Η παρέα ήταν σε μεγάλα κέφια, με το ζευγάρι στην πρώτη γραμμή της διασκέδασης, καθισμένοι οι δυο τους δίπλα δίπλα όλο το βράδυ σαν «αυτοκολλητάκια», όπως λέει και το τραγούδι της Αννας Βίσσης, καλής φίλης της κοσμικογράφου!

Keywords
Τυχαία Θέματα