Σοκ! Οδηγός για το πώς να δέρνουν οι μουσουλμάνοι τις γυναίκες τους

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣοκ! Οδηγός για το πώς να δέρνουν οι μουσουλμάνοι τις γυναίκες τουςΤρίτη, Μάιος 17, 2016 - 16:38

Σοκάρει ο «οδηγός» Σαουδάραβα θεραπευτή για το πώς και πότε πρέπει να δέρνουν τις γυναίκες τους οι άντρες, ώστε να γίνουν, όπως ισχυρίζεται, υπάκουες σύζυγοι, σύμφωνα με τα ισλαμικά πρότυπα.

Ο Χαλίντ Αλ-Σακάμπι, που εμφανίζεται σε τηλεοπτική εκπομπή ως ειδικός σύμβουλος σε οικογενειακά θέματα, περιέγραψε βήμα βήμα πώς πρέπει να γίνεται η τιμωρία των γυναικών για να «σωφρονιστούν». Καθισμένος ανάμεσα σε δέντρα δάσους, ισχυρίζεται ότι το πραγματικό πρόβλημα είναι ότι οι γυναίκες θέλουν

να έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους συζύγους τους. Ρίχνει, μάλιστα, την ευθύνη στους άντρες διότι, όπως λέει, «είναι αυτοί που τους το επιτρέπουν».

«Διαφώτιση» σε τρεις φάσεις

Ο «θεραπευτής» ανέλαβε να τους «διαφωτίσει» με μια προσέγγιση που αποτελείται από τρεις φάσεις. Αρχικά, ο σύζυγος πρέπει να υπενθυμίσει στη γυναίκα του τις υποχρεώσεις της, σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο. Το επόμενο βήμα είναι να αρνηθεί να κάνει σεξ, γυρίζοντάς της την πλάτη στο κρεβάτι. Αν, παρ' όλα αυτά, δεν αλλάξει συμπεριφορά, ο σύζυγος δικαιούται να τη χτυπήσει, χωρίς όμως να χρησιμοποιήσει ραβδί, αλλά ένα μικρό κλαδί ή χαρτομάντιλο.

Το βίντεο προβλήθηκε στην τηλεόραση της Σαουδικής Αραβίας τον Φεβρουάριο, αλλά μόλις τώρα μεταφράστηκε και δόθηκε στη δημοσιότητα από το Ινστιτούτο Ερευνών των Μέσων Ενημέρωσης της Μέσης Ανατολής MEMRI, που έχει έδρα την Ουάσινγκτον.

Keywords
Τυχαία Θέματα