ΣΟΚ! Η Κοντσίτα της Eurovision έχει AIDS

ΚΟΣΜΟΣΣΟΚ! Η Κοντσίτα της Eurovision έχει AIDSΤρίτη, Απρίλιος 17, 2018 - 12:55

❱❱ Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Κοντσίτα και οι εκβιασμοί από πρώην σύντροφο της 29χρονης τραγουδίστριας

Φορέας του HIV αποκάλυψε ότι είναι εδώ και πολλά χρόνια η Κοντσίτα Βουρστ μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η 29χρονη νικήτρια του διαγωνισμού

της Eurovision το 2014, που είχε απασχολήσει τα media λόγω της εκκεντρικής εμφάνισής της με μούσι επί σκηνής, αναγκάστηκε, όπως είπε, να δημοσιοποιήσει το πρόβλημα της υγείας της, για να μην προλάβει να το κάνει κάποιος άλλος, αφού εδώ και λίγο καιρό ένας πρώην της την εκβίαζε ότι θα αποκάλυπτε στα media το ιατρικό ιστορικό της.



«Δεν θα δώσω σε κανέναν το δικαίωμα να με τρομάζει και να επηρεάζει τη ζωή μου κατ' αυτόν τον τρόπο» ανέφερε στη μακροσκελή ανάρτησή της, χαρακτηρίζοντας την απόφασή της να μιλήσει δημόσια έναν τρόπο για να ξεφύγει από τη δαμόκλειο σπάθη.

Η Βουρστ, που είναι ουσιαστικά το alter ego του τραγουδιστή Τόμας Νόιβιρθ, ανέφερε ότι οι λόγοι για τους οποίους το απέκρυπτε τόσο καιρό ήταν για να προστατεύσει από το «στίγμα» την οικογένειά της, που το γνώριζε από την πρώτη στιγμή, καθώς επίσης και τα άτομα με τα οποία διατηρούσε σεξουαλικές σχέσεις. Παράλληλα, καθησύχασε τους φαν της, διευκρινίζοντας ότι ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και αισθάνεται πολύ καλά στην υγεία της, καθώς πλέον ο ιός δεν είναι ανιχνεύσιμος στο αίμα της και δεν μπορεί να τον μεταδώσει σε άλλον. Η ανάρτησή της έχει συγκεντρώσει ήδη περισσότερα από 30.000 likes από τους φαν της, που τη συγχαίρουν για την ειλικρίνειά της.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα