Σοκ από τριπλή δολοφονία!

16:41 3/1/2015 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΣοκ από τριπλή δολοφονία!Σάββατο, Ιανουάριος 3, 2015 - 16:30

Φρίκη που δεν τη χωρά ο ανθρώπινος νους προκαλεί η τριπλή σφαγή στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, με θύματα ένα αντρόγυνο και τον 12χρονο γιο του και δράστη τον γαμπρό του συζύγου, που επιχείρησε να βάλει τέλος και στη δική του ζωή όταν ολοκλήρωσε το δολοφονικό μπαράζ στο οποίο επιδόθηκε με ένα

μαχαίρι!

Ολα έγιναν χθες το μεσημέρι στο σπίτι της οικογένειας Μακρόγλου, στην οδό Θεσσαλονίκης 65 στο Ωραιόκαστρο. Ο 55χρονος Θανάσης Καμάρης ήταν στο παρελθόν οδηγός ταξί, ενώ το τελευταίο διάστημα συνεργαζόταν με τον κουνιάδο του, ο οποίος ήταν κτηνίατρος. Για λόγους που ακόμη διερευνώνται, πήγε στο σπίτι του κουνιάδου του οπλισμένος με ένα κυνηγετικό μαχαίρι με μεγάλα δόντια.

Εκτός από αυτό, ο δράστης του τριπλού φονικού είχε πάνω του και ένα πιστόλι που εκτοξεύει μικρά μεταλλικά σφαιρίδια, το οποίο όμως δεν χρησιμοποίησε. Οι αστυνομικοί πάντως βρήκαν το σακάκι του αφημένο πάνω σε μια καρέκλα, απόδειξη ότι πριν από το τριπλό φονικό είχε προηγηθεί προφανώς κάποια συζήτηση μεταξύ του δράστη και των θυμάτων.

Κανείς δεν ξέρει αν ο 55χρονος είχε προμελετήσει το έγκλημα. Πάντως στο σπίτι ξέσπασε καβγάς και ξαφνικά άρπαξε το μαχαίρι που είχε μαζί του και άρχισε να σκορπά τον θάνατο. Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον Γιώργο Μακρόγλου και στη συνέχεια ανέβηκε στον πάνω όροφο όπου με το ίδιο μαχαίρι σκότωσε τη σύζυγό του Αλεξάνδρα.

Εκοψε τον λαιμό του

Αμέσως μετά έκοψε χωρίς δισταγμό το νήμα της ζωής του 12χρονου γιου τους! Οταν βεβαιώθηκε ότι ήταν όλοι νεκροί, προσπάθησε με το ίδιο μαχαίρι να βάλει τέλος στη ζωή του, συνειδητοποιώντας ίσως το κακό που είχε σκορπίσει. Βγήκε στο μπαλκόνι της μεζονέτας του ζευγαριού, έκοψε με το μαχαίρι που κρατούσε τον λαιμό του προκαλώντας ένα μεγάλο τραύμα στην τραχεία του απ' άκρη σ' άκρη και κατόπιν βούτηξε στο κενό από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου.

Οι γείτονες τον βρήκαν στο έδαφος με χαμένες τις αισθήσεις του. Μάλιστα, ο δράστης είχε χάσει τόσο αίμα, που έβαψε κόκκινο το μπαλκόνι απ' όπου πήδηξε αλλά και τον τοίχο από τον δεύτερο όροφο έως το ισόγειο όπου βρέθηκε πεσμένος! Οι περίοικοι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου εισήχθη στο χειρουργείο για μια δύσκολη επέμβαση από την οποία κρινόταν η ζωή του.
Οι τραγικές πτυχές του τριπλού φονικού αποκαλύφθηκαν όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μπήκαν στη μεζονέτα και βρήκαν την άτυχη οικογένεια μέσα σε λίμνη αίματος.

Οι έρευνες προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια της τραγωδίας βρίσκονται σε εξέλιξη, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει με τη λογική τους λόγους που όπλισαν το χέρι του δράστη να βάψει τα χέρια του με το αίμα συγγενών του.
Η σφαγή της οικογένειας δεν μπορεί να εξηγηθεί με βάση τη λογική, ωστόσο οι έμπειροι αστυνομικοί του αρμόδιου τμήματος της Ασφάλειας θεωρούν πιθανό το κίνητρο του δράστη να ήταν οικονομικό.

«Εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα. Ισως ήταν οικονομικά ή ακόμη και κληρονομικά τα ζητήματα που απασχολούσαν τον δράστη. Οπως και να 'χει όμως, κάτι δεν πήγαινε καλά με τον άνθρωπο αυτό για να μπορέσει να πάρει τη ζωή δύο συγγενών του και το κυριότερο ενός 12χρονου παιδιού...» είπε συγκλονισμένος στην «Espresso» αξιωματικός της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που ασχολείται με τις έρευνες.

Νίκος Πιτσιακίδης

Keywords
Τυχαία Θέματα