Σκοτώθηκε την ώρα που έψαχνε για Pokemon

ΚΟΣΜΟΣΣκοτώθηκε την ώρα που έψαχνε για Pokemon Πέμπτη, Ιούλιος 21, 2016 - 17:26

Ο πρώτος θάνατος που φαίνεται ότι σχετίζεται με το δημοφιλές παιχνίδι Pokemon Go είναι γεγονός. Ο 18χρονος Τζέρσον Λόπεζ ντε Λέον, από τη Γουατεμάλα, έγινε το πρώτο θύμα του Πίκατσου και της παρέας του, όταν αποφάσισε να εισβάλει σε ξένη ιδιοκτησία, στην περιοχή Τσικιμούλα, για να πιάσει ένα σπάνιο εικονικό ζωάκι, μαζί με τον 17χρονο εξάδελφό του, Ντάνιελ Μόισις

Πίσεν.

Τοπικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο 18χρονος χτυπήθηκε θανάσιμα από σφαίρες και άφησε την τελευταία του πνοή αργότερα στο νοσοκομείο, ενώ ο εξάδελφός του τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί από πού προήλθαν τα πυρά, ωστόσο οι Αρχές αναζητούν τους επιβάτες αγροτικού βαν που εθεάθη να φεύγει από τον τόπο του εγκλήματος, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα. Το κίνητρο του εγκλήματος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, όμως εξετάζεται το ενδεχόμενο να επρόκειτο για αποτυχημένη απόπειρα ληστείας ή για «προηγούμενα» του θύματος με τον δράστη και ο δράστης να τον εντόπισε μέσω του κινητού του. Στο σημείο του φονικού βρέθηκαν 20 σφαίρες.

Η μητέρα του

«Δεν ξέρω γιατί έφυγε ο γιος μου από το σπίτι. Βρισκόταν ήδη στο κρεβάτι του όταν ο εξάδελφός του τού έστειλε ένα μήνυμα ζητώντας να πάνε βόλτα και να κατεβάσουν ένα παιχνίδι, μερικά τετράγωνα μακριά από το σπίτι» ανέφερε η μητέρα του 18χρονου, Ροζαλίντα.
Το Pokemon Go έχει προκαλέσει σωρεία προβλημάτων ανά τον κόσμο, με παίκτες να πέφτουν από βράχια και μικρά παιδιά να πέφτουν σε ενέδρες επιτήδειων ληστών την ώρα που παίζουν το νέο mobile game, που έχει ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα