Σκότωσε τη σύντροφο και το παιδί της για ένα ματς ποδοσφαίρου

ΚΟΣΜΟΣΣκότωσε τη σύντροφο και το παιδί της για ένα ματς ποδοσφαίρουΠαρασκευή, Οκτώβριος 26, 2018 - 19:42

❱❱ Η αλλαγή καναλιού προκάλεσε δύο θανάτους!

Ανδρας από την Τάμπα σκότωσε τη σύντροφό του και τον 10χρονο γιο της σε λογομαχία που ξέσπασε μεταξύ τους, την Κυριακή, όταν το θύμα τού άλλαξε κανάλι, ενώ αυτός έβλεπε αγώνα ποδοσφαίρου.

Οπως είπε στους αστυνομικούς ο 42χρονος Τιρόν Τέρελ Τζόνσον (δεξιά), ο οποίος τους κάλεσε στο σπίτι του για να καταγγείλει ότι είχε δεχθεί επίθεση, όταν μετά τον πρώτο καβγά αυτός πήγε στο δωμάτιο για να μαζέψει τα πράγματά του

και να φύγει από το σπίτι, τον ακολούθησε η σύντροφός του, που συνέχισε να τον προκαλεί και τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα αυτός να πέσει δίπλα στο κρεβάτι. Τότε μπήκε στο δωμάτιο και ο 10χρονος γιος της, που τον κατηγόρησε ότι χτυπούσε τη μητέρα του.

Ο Τζόνσον έσπρωξε το παιδί και, αφού άρπαξε ένα όπλο, άρχισε να πυροβολεί τη σύντροφό του και στη συνέχεια το παιδί. Οι αστυνομικοί, βέβαια, είπαν ότι βρέθηκαν ίχνη από πυροβολισμούς και αίμα στο δωμάτιο του παιδιού.

Το ζευγάρι είχε και στο παρελθόν περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, με την αστυνομία να έχει δεχθεί κλήσεις δύο φορές από την αρχή της χρονιάς. Το ζευγάρι φέρεται ότι συζούσε έναν χρόνο, ενώ το αγοράκι δεν ήταν βιολογικό παιδί του Τζόνσον.

Keywords
Τυχαία Θέματα