«Σεισμός» στον Βοτανικό

SHOWBIZ«Σεισμός» στον ΒοτανικόΔευτέρα, Σεπτέμβριος 24, 2018 - 15:58

❱❱ Λαμπερή πρεμιέρα, με Δημάκη, Αντύπα, Δήμα και Χρηστίδου να βάζουν «φωτιά» και πλήθος celebrities πρώτο τραπέζι πίστα

Μια μοναδική εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι βρέθηκαν την περασμένη Παρασκευή στο νυχτερινό κέντρο Βοτανικός!

Το αγαπημένο μαγαζί, που βρίσκεται επί της Ιεράς Οδού, επέστρεψε για τη νέα σεζόν με μια εντυπωσιακή πρεμιέρα, η οποία... ταρακούνησε τη νυχτερινή ζωή της πόλης! Και πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, καθώς στην

πίστα ανέβηκε η ελίτ του λαϊκού τραγουδιού.

Ο Μάκης Δημάκης, ο οποίος έχει πλέον συνδέσει το όνομά του με το μαγαζί -καθώς αυτή είναι η τρίτη χρονιά του εκεί-, έβαλε «φωτιά» με τα τραγούδια του και έκανε το κέφι μεταδοτικό: «Ανεβείτε όπου βρείτε / όλοι στα τραπέζια πάνω / ανεβείτε, απόψε πιείτε / όλοι λίγο παραπάνω» τραγούδησε και χωρίς δεύτερη σκέψη όλοι βρέθηκαν στην πίστα!

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή του Αντύπα ήταν το μεγάλο γεγονός στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, έτσι όπως μόνο εκείνος ξέρει, με τις αμέτρητες διαχρονικές επιτυχίες του έδωσε δείγμα του τι θα ακολουθήσει κάθε Παρασκευή και Σάββατο για όλη τη σεζόν.Μαζί τους και ο Βασίλης Δήμας, που το live του έφερε... σεισμό, αλλά και η Ραλλία Χρηστίδου, η οποία έδωσε στο πρόγραμμα τη διαφορετική νότα.

Στα πρώτα τραπέζια βρέθηκαν πολλοί celebrities για να ευχηθούν «καλή αρχή», μεταξύ τους ο Μεγακλής Βιντιάδης, ο Χρίστος Αντωνιάδης με τη σύζυγό του Αφροδίτη Τσώνου, η Τζούλι Μασίνο, ο Ηλίας Φιλίππου με τη σύζυγό του Αννα Μαχαίρα και η Κατερίνα Κυριαζή.

Keywords
Τυχαία Θέματα