Σειρά παπουτσιών με αποσπώμενα τακούνια

15:27 8/4/2015 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΣειρά παπουτσιών με αποσπώμενα τακούνιαΤετάρτη, Απρίλιος 8, 2015 - 15:22

Πρωτοποριακά παπούτσια με φορητά τακούνια, που επιτρέπουν στις γυναίκες να περνούν από τις μπαλαρίνες στις... γόβες στιλέτο μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, κυκλοφόρησε η Τάνια Χιθ. Οσες τα επιλέξουν θα μπορούν να πηγαίνουν στη δουλειά χωρίς ή με πολύ χαμηλό τακούνι, ώστε να μην κουράζονται τα πόδια τους και να μετατρέπουν τα παπούτσια τους σε ψηλοτάκουνα όταν βγαίνουν για γεύμα ή ποτό αμέσως μετά. Ή, αντίστροφα,

έπειτα από βραδινή έξοδό τους να βάζουν μικρότερο και πιο βολικό τακούνι για να επιστρέψουν στο σπίτι. Αρκεί να ανοίγουν την τσάντα τους και να διαλέγουν αυτό που επιθυμούν.

Είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να αλλάζουν τα τακούνια, δίνοντας τη δυνατότητα στο ωραίο φύλο να επιλέγει το μέγεθος αλλά και το σχέδιο που θέλει. Η Καναδή σχεδιάστρια έκανε έρευνα επί τρία χρόνια πριν καταλήξει στη νέα σειρά παπουτσιών. Δοκίμασε διάφορες τεχνικές και σχέδια μέχρι να δημιουργήσει τον συνδυασμό που θα την ικανοποιούσε τόσο από αισθητικής άποψης όσο και πρακτικά.

Τα τακούνια ταιριάζουν σε όλα τα παπούτσια της σειράς, οπότε οι ενδιαφερόμενες έχουν ευρεία γκάμα επιλογών. Δεν είναι μόνο το μέγεθος με το οποίο μπορούν να πειραματιστούν. Μπορούν να συνδυάσουν το ίδιο ζευγάρι παπούτσια με τακούνια που είναι ομοιόμορφα ή να επιλέξουν να είναι διαφορετικού χρώματος. Η τιμή τους υπολογίζεται στα 350 ευρώ για κάθε ζευγάρι παπουτσιών και 50 ευρώ για τρία σετ τακουνιών.

Keywords
Αναζητήσεις
φωτο εσπρεσσο απο ζευγαρι σαλαμινα
Τυχαία Θέματα