Σε show η εγγονή του τέως!

15:58 3/3/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZH Μαρία Ολυμπία σε επίδειξη των Dolce & GabbanaΣε show η εγγονή του τέως!Παρασκευή, Μάρτιος 3, 2017 - 15:54

Αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε κι αυτό! Η Μαρία Ολυμπία, κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, πάτησε... πασαρέλα και μάλιστα στο fashion show στο Μιλάνο, ενός από τους μεγαλύτερους διεθνείς οίκους μόδας: των Dolce & Gabbana.

Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου έκανε εμφάνιση

που θα ζήλευε ακόμη και επαγγελματίας μοντέλο, αφού και τις αναλογίες διαθέτει αλλά και το κατάλληλο attitude.

Η 20χρονη Ολυμπία λατρεύει τη μόδα και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι έχει «ανακηρυχθεί» από μεγάλα περιοδικά ως «next best thing» και «it girl» του εν λόγω χώρου, καθώς κάθε εμφάνισή της γίνεται θέμα συζήτησης. Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram φροντίζει να ενημερώνει τους followers της -ακόμη κι αν δεν το κάνει συνειδητά- για τις νέες τάσεις, ενώ αποτελεί fashion icon για χιλιάδες κορίτσια.

Θα πρέπει να πούμε ότι οι σπουδές της περιστρέφονται κι αυτές γύρω από τη μόδα (είναι φοιτήτρια στο Parsons School of Design της Νέας Υόρκης), ενώ μαζί με τη μητέρα της παρακολουθεί από την πρώτη σειρά μεγάλα fashion events.

Επίσης έχει ποζάρει για τα περιοδικά «Teen Vogue», «Tatler and W», ενώ έκανε και πρακτική στον οίκο Dior. Τέλος, θεία της είναι η Νταϊάν Φον Φίρστενμπεργκ, η σχεδιάστρια που «επέβαλε» το wrap dress.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα