Σε... ρυθμούς Bollywood το «Ελευθέριος Βενιζέλος»

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣε... ρυθμούς Bollywood το «Ελευθέριος Βενιζέλος»Τετάρτη, Φεβρουάριος 14, 2018 - 14:45

❱❱ Μια έκρηξη ήχων, χρωμάτων και κινήσεων με «άρωμα» Ινδίας από τον πιο ρομαντικό και ταυτόχρονα διασκεδαστικό χορό του Bollywood θα συνεπάρει τους επισκέπτες

και επιβάτες του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» σήμερα, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Το πρωτότυπο χορευτικό δρώμενο θα τελεστεί στην αίθουσα αναχωρήσεων από τις 12.00 ως τις 13.30 και θα το παρουσιάσει η 1η Ακαδημία Χορού Bollywood, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τις πετυχημένες εμφανίσεις της στο τηλεοπτικό παιχνίδι «Ελλάδα, έχεις ταλέντο».

Ειδικά για το δρώμενο αυτό η ιδρύτρια της σχολής Αννα Δημητράτου έχει εμπνευστεί χορογραφίες, που στόχο έχουν να συμπαρασύρουν με την τρέλα τους όσους βρεθούν στον συγκεκριμένο χώρο του αεροδρομίου. Χορευτές της σχολής θα παρουσιάσουν τα βήματα και όλοι μαζί θα χορέψουν στους πιο ξέφρενους ρυθμούς του Bollywood dance.

Το δρώμενο είναι μια πρωτοβουλία με τον τίτλο «Fly me to the moon» του αεροδρομίου της Αθήνας, που σε συνεργασία με την πλατφόρμα σύγχρονου πολιτισμού ελculture ταξιδεύει εδώ και λίγα χρόνια επιβάτες και κοινό μέχρι το… φεγγάρι!

Ενα νεανικό, πρωτότυπο και χαρούμενο πολιτιστικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει μουσικές συναυλίες, performances, happenings, διαδραστικούς διαγωνισμούς και άλλα καλλιτεχνικά δρώμενα από δημοφιλή μουσικά σχήματα και γνωστούς καλλιτέχνες, που «προσγειώνονται» στο αεροδρόμιο, με στόχο να προσθέσουν στην εμπειρία του ταξιδιού την εικαστική απόλαυση, τη ζωντάνια και τη φαντασία.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα