Σε ποιον «δείχνει» κρεμάλα;

COVER STORYΤα ερωτήματα για το «πειραγμένο» κινητό του άτυχου τραγουδιστήΣε ποιον «δείχνει» κρεμάλα;Σάββατο, Νοέμβριος 19, 2016 - 15:30

Εννέα μήνες μετά το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, όταν κόπηκε το νήμα της ζωής του Παντελή Παντελίδη στο τραγικό δυστύχημα της λεωφόρου Βουλιαγμένης, η μητέρα του τραγουδιστή σοκάρει με μια αινιγματική ανάρτησή της στο προφίλ της στο facebook. Η Αθηνά Παντελίδου, που εξακολουθεί να ψάχνει απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου του παιδιού της, ανάρτησε τη φωτογραφία μιας αγχόνης με τη λεζάντα: «Αν σου

έμεινε τσίπα...»!

ΑΠΟ ΤΗ
ΡΟΥΛΑ ΚΟΥΣΚΟΥΡΗ
Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς

Την ίδια στιγμή, η οικογένεια προσπαθεί ακόμη να μάθει ποιος έβαλε «χέρι» στο κινητό τηλέφωνο του Παντελή! Το κινητό παραδόθηκε από τις αστυνομικές Αρχές που ερευνούσαν το δυστύχημα στον αδελφό του αδικοχαμένου τραγουδιστή Τριαντάφυλλο. Ωστόσο, όταν πήγε στο σπίτι, διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε τίποτα στο κινητό, το οποίο ο τραγουδιστής χρησιμοποιούσε μόλις δέκα ημέρες, αφού το παλιό τού το είχαν κλέψει! Τόσο οι κλήσεις και τα μηνύματά του όσο και τα δεδομένα του είχαν εξαφανιστεί!

Αυτό οδήγησε την οικογένεια στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Εκεί, οι αστυνομικοί τούς είπαν ότι αυτός που έσβησε τα δεδομένα έκανε πολύ καλή δουλειά και πως θα απαιτηθεί πολύς χρόνος προκειμένου να επαναφέρουν κάποια από αυτά. Οι συγγενείς του Παντελή Παντελίδη έχουν ζητήσει την άρση απορρήτου των τηλεφωνικών συνομιλιών, αλλά και εξηγήσεις από την Τροχαία για το ποιος άδειασε το περιεχόμενο της συσκευής. Ομως, εννέα μήνες μετά ξεσπούν, γιατί δεν έχουν πάρει απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα που τους βασανίζουν!

Χθες, στις 11 το πρωί, τελέστηκε σε κλειστό κύκλο στο Κοιμητήριο της Μεταμόρφωσης το εννεάμηνο μνημόσυνο. Στο νεκροταφείο ήταν από νωρίς οι γονείς και τα δύο αδέλφια του τραγουδιστή, ανάμεσα σε συγγενείς, γνωστούς και λίγους καλούς φίλους που πλησίαζαν με βουρκωμένα μάτια στον τάφο του για να αφήσουν ένα λουλούδι και να αγκαλιάσουν τη μητέρα του, που στεκόταν συντετριμμένη. Της ψιθύριζαν λόγια παρηγοριάς και της έδιναν κουράγιο.

Βουρκωμένα μάτια

Η Αθηνά Παντελίδου έκλαιγε κοιτάζοντας επίμονα το μνήμα, χωρίς να μπορεί να διανοηθεί ότι το παιδί της λείπει από την αγκαλιά της. Τραγική φιγούρα ήταν και η γιαγιά του τραγουδιστή. Με βουρκωμένα μάτια σιγοψιθύριζε: «Ζω εγώ, που είμαι η γιαγιά, και έφυγε το παλικάρι μας. Ερχόταν πάντα και με έβλεπε, και μου έδινε κουράγιο. Και τις δύο φορές που έσπασα το πόδι μου, μου έλεγε “γιαγιά, άντε να γίνεις καλά, να σε πάμε στο TEATRO”».

Αμέσως μετά την τέλεση του μνημοσύνου, η οικογένεια δέχθηκε όσους παρευρέθηκαν στο κοιμητήριο στην καφετέρια της οικογένειας στη Νέα Ιωνία.

Keywords
Τυχαία Θέματα