Σαββατοκύριακο 24-25 Ιανουαρίου 2015

ΑΣΤΡΑΜε έντονη διάθεση ανανέωσης Ζυγοί και ΤοξότεςΣαββατοκύριακο 24-25 Ιανουαρίου 2015Σάββατο, Ιανουάριος 24, 2015 - 07:30

ΚΡΙΟΣ: Εμπλουτίστε και αναπτύξτε τις συναναστροφές σας αποφεύγοντας περιττά λόγια και διαπληκτισμούς. Η επικοινωνία σας θα είναι αρκετά καλή και η κοινωνικότητά σας θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο, οπότε θα μπορέσετε να αποφορτιστείτε από τις εντάσεις και τις πιέσεις του προηγούμενου μήνα. Οι προοπτικές για κάτι καλύτερο στα επαγγελματικά σας επαληθεύονται και πολύ σύντομα θα έχετε την ευκαιρία

να αποδείξετε την αξία σας αρχίζοντας καινούργιες δραστηριότητες. Προωθήστε τα επαγγελματικά σχέδιά σας, αλλά και τη συναισθηματική σας ζωή. Θα έχετε την ευκαιρία να επεκταθείτε, να βγείτε νικητές σε ανταγωνισμούς και να κερδίσετε υποθέσεις. Προετοιμάστε το έδαφος για οικονομική βελτίωση, η οποία θα γίνει περισσότερο αισθητή τους επόμενους μήνες και θα είναι εγγύηση για το μέλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Τα καλά αισθήματα και η αίσθηση υποστήριξης από τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας κάνουν να αισθανθείτε ευχάριστα και θα σας προτρέψουν να ζήσετε έντονες στιγμές μαζί τους. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναθερμάνετε προσωπικές σχέσεις σας, ενώ οι ελεύθεροι θα γοητευτείτε από την παρουσία κάποιου προσώπου. Εξακολουθείτε να είστε κοινωνικοί και αυτό θα κατευνάσει κάθε εγωιστική τάση σας, ενώ το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί στο πώς θα βοηθήσετε τους άλλους, θα επιλύσετε προβλήματα και στο πώς θα συνεργαστείτε εύκολα με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Ισως βγουν στην επιφάνεια κάποια απωθημένα σας και φοβίες. Μην υποχωρήσετε μπροστά στις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν, γιατί σκοπός σας είναι να αποδείξετε τη σταθερότητα του δυναμισμού σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα χαρίσματα που έχετε θα σας βοηθήσουν αρκετά να αποφύγετε να αντιπαρατεθείτε για ασήμαντα θέματα ή να αναλάβετε ευθύνες που κανείς δεν σας έχει αναθέσει. Είναι σημαντικό να μην παραβλέπετε τα ενδιαφέροντά σας και παράλληλα να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε για να επιστρέψετε ανανεωμένοι και έτοιμοι για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων σας. Καθώς επικοινωνιακά δεν θα έχετε πρόβλημα, οι σχέσεις σας δεν θα προσκρούσουν σε εμπόδια. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να κάνετε καινούργιες γνωριμίες που θα καταλήξουν σε σχέσεις ζωής ή για να λύσετε τυχόν διαφορές σε ήδη υπάρχουσες. Προσεγγίστε με άνεση τους δικούς σας ανθρώπους και αφήστε και εκείνους να σας πλησιάσουν. Εχουν πολλά να σας πουν και να σας δείξουν, γεγονός που τον τελευταίο καιρό δεν ήταν εφικτό, καθώς ήσασταν μόνιμα απασχολημένοι με τα εργασιακά σας θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε νέους διαύλους επικοινωνίας, με σκοπό να προσπεράσετε την επιφάνεια και να προχωρήσετε πιο βαθιά. Το ενδιαφέρον σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο να δημιουργήσετε ένα κλίμα αγάπης, οικειότητας και αλληλοβοήθειας. Αν το κρίνετε απαραίτητο, δεν είναι κακό να ζητήσετε τη βοήθεια και τις συμβουλές των δικών σας προσώπων που θέλουν για εσάς το καλύτερο. Μέσα από τα λεγόμενά τους θα βρείτε διεξόδους που μέχρι τώρα δεν είχατε σκεφτεί. Γοητεύστε κάποια άτομα από το περιβάλλον σας και ενδιαφερθείτε περισσότερο για την εμφάνισή σας κάνοντας το στιλ που θα διαλέξετε να ταιριάζει με τον αυθορμητισμό σας. Εχετε πετύχει ήδη αρκετά κι έτσι μπορείτε να νιώθετε πιο άνετοι. Η εικόνα σας προς τα έξω θα είναι πολύ καλή, γι' αυτό μην ξεχάσετε να δείξετε λίγο περισσότερη επιμέλεια στις λεπτομέρειες που θα τη συνθέτουν.

ΛΕΩΝ: Κάντε αλλαγές που θα βελτιώσουν κι άλλο την ψυχολογία σας και βγείτε έξω έτοιμοι να κατακτήσετε τους πάντες. Τα εργασιακά θέματα θα αρχίσουν να προχωρούν και ίσως να μην είναι για εσάς απόλυτα ικανοποιητικό το αποτέλεσμα, αλλά θα σας δώσει την ελευθερία να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα ζωής. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητές σας και μην αφήσετε ασαφή σημεία στις επαγγελματικές συμφωνίες σας. Εχετε την τάση να παίρνετε εύκολα τα χρήματα και να τα διοχετεύετε όπου είναι αναγκαίο, και ο μήνας αυτός θα σας δώσει αρκετά, αλλά μην ξεχάσετε να είστε εγκρατείς, μια που έχετε επίσης τη συνήθεια να είστε λίγο αμελείς στις υποχρεώσεις σας. Σχεδόν όλα θα είναι με το μέρος σας για να προβείτε σε αναδιοργάνωση της καριέρας σας με το σθένος που απαιτείται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιδεικνύοντας την αποτελεσματικότητα των κινήσεών σας θα πετύχετε αυτό που θέλετε και θα επιβιώσετε ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις. Η τύχη θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε νέες βάσεις στη ζωή σας και να αποκτήσετε ένα καλύτερο μέλλον. Τώρα μπορείτε να το έχετε και σας αξίζει, γι' αυτό μην κινηθείτε με τη γνωστή παρορμητική σας διάθεση, που λειτουργεί σας σίφουνας. Θα έχετε αρκετές συναντήσεις με πρόσωπα που θα σας ενδιαφέρουν συναισθηματικά, αλλά παράλληλα κάποια συναισθήματά σας θα επηρεαστούν από κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος. Θέλοντας να κατακτήσετε τους άλλους θα αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο και δεν θα στέκεστε σε ασήμαντες λεπτομέρειες προκειμένου να ζήσετε τις χαρές του έρωτα. Οι δεσμευμένοι κάποιες φορές θα είστε κάπως ιδιότροποι και κτητικοί προς τον σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ: Ενα ταξιδάκι αναψυχής σάς είναι απαραίτητο προκειμένου να βοηθήσετε τη σχέση σας να ανανεωθεί και να γλυκάνει ο χαρακτήρας σας. Η ανάγκη να δώσετε και να πάρετε αγάπη θα είναι μεγαλύτερη από ποτέ και δεν είναι κακό να το εξηγήσετε στον σύντροφό σας, αν δεν το καταλαβαίνει. Η ακτινοβολία σας θα σας βοηθήσει και αυτή τη φορά να βγείτε από τη δύσκολη θέση και η κατάκτηση αυτών που επιθυμείτε στον συναισθηματικό τομέα θα είναι πολύ πιο εύκολη. Οι ευκαιρίες για να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά θα είναι περισσότερες από ό,τι περιμένατε, ενώ το πλανητικό σκηνικό θα σταθεί σύμμαχός σας για να μπορέσετε να εκφράσετε τα βαθιά συναισθήματά σας και τις ανομολόγητες επιθυμίες σας προς τον σύντροφό σας έχοντας την απόλυτη ανταπόκρισή του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να ξαναφτιάξετε τη σχέση σας και μη σπαταλάτε ανούσια τον χρόνο σας. Φροντίστε να μοιράσετε όσο μπορείτε πιο δίκαια την προσοχή σας ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική σας ζωή. Αν ενδιαφέρεστε περισσότερο για την εργασία σας και παρασύρεστε με τα επαγγελματικά σας θέματα, θα έχει απόλυτο δίκιο ο σύντροφός σας αν αρχίσει να παραπονιέται πως παραμελείτε τη σχέση σας. Η ανάγκη που νιώθετε να βρείτε τον εαυτό σας δεν θα καλυφθεί, αν δεν τον αφήσετε να βρίσκεται στο πλευρό σας κι αν δεν του εξηγήσετε πως η σχέση σας δεν θα αλλάξει. Ακουμπήστε πάνω του και επενδύστε συναισθηματικά χωρίς να είστε μονίμως επιφυλακτικοί. Μην αφήσετε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και φροντίστε να πλησιάσετε περισσότερα άτομα που να εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πραγματοποιήστε ευχάριστες συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, δείξτε τους το ενδιαφέρον σας και εξετάστε κάθε πιθανότητα που θα σας δοθεί για να σχεδιάσετε τις μελλοντικές κινήσεις σας. Η διαίσθησή σας θα αναπτυχθεί τόσο που θα σας βοηθάει να προβλέπετε τις καταστάσεις πριν αυτές δημιουργηθούν. Εχετε πολλά να κερδίσετε, γι' αυτό ανταποκριθείτε στις προσκλήσεις και στα καλέσματα που θα σας γίνουν από τον κοινωνικό σας περίγυρο αλλά και από τον επαγγελματικό σας χώρο. Θα έρθουν στην επιφάνεια όλες οι ευθύνες που έχετε αναλάβει και οι υποχρεώσεις σας, αλλά παρότι θα είναι πολλές, δεν θα προλάβουν να σας κουράσουν, γιατί τα αποθέματα δύναμης και αισιοδοξίας που έχετε είναι μεγάλα και διαρκώς αναπληρώνονται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια μέρα κούρασης δεν είναι ικανή να σας αποπροσανατολίσει ή να σας κάνει να ξεφύγετε από τους στόχους σας. Οι ζήλιες και τα αρρωστημένα πάθη ανήκουν πλέον στο παρελθόν δίνοντας τη θέση τους στην ηρεμία, τη γαλήνη και την ευτυχία. Η συναισθηματική σας ζωή θα βρίσκεται στα καλύτερά της και έτσι πρέπει να τη διατηρήσετε. Οπότε τις στιγμές που θα σας πιάσει η γνωστή κρίση... τρέλας, καταπολεμήστε την με ό,τι μέσο διαθέτετε και με τίποτα μην αναμίξετε τα επαγγελματικά σας θέματα με τα προσωπικά. Ανήκουν σε διαφορετικά κομμάτια κι έτσι πρέπει να παραμείνουν. Το πάθος σας φουντώνει αναζητώντας διεξόδους και ίσως ανατρέψετε την πορεία σας εκεί που δεν το περίμενε κανείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφεθείτε στη μαγεία των στιγμών που σας προσφέρονται και ανανεωθείτε μέσα από τις απολαύσεις που θα σας δοθούν. Σε πρώτο πλάνο θα βρίσκονται κυρίως οι επαγγελματικές και οι ερωτικές σας σχέσεις. Οι λεπτομέρειες θα αποκτήσουν ιδιαίτερη σημασία και θα προσδιορίσουν την ποιότητα της καθεμιάς από αυτές. Στις επαγγελματικές σας χρειάζεται να διατηρήσετε άψογη στάση, καθώς από αυτές θα εξαρτηθούν και οι μελλοντικές συνεργασίες σας. Στις ερωτικές σας μπορείτε να θέσετε στόχους και να ανταποκριθείτε σε αυτούς που σας αγαπούν. Βέβαια οι φιλικές σας σχέσεις δεν θα μείνουν παραπονεμένες, αφού ακόμα κι αν εσείς δεν κάνετε καμία προσπάθεια να προσεγγίσετε τους άλλους, εκείνοι θα σας πλησιάσουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα δείτε φιλίες από το παρελθόν να ζωντανεύουν, αλλά και καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε θα αποτελέσουν τον καμβά πάνω στον οποίο θα αναπτύξετε νέα κοινωνική δραστηριότητα που θα διαρκέσει και τους επόμενους μήνες. Ανταποκριθείτε ακόμα και σε αυτούς που νομίζετε ότι σας εχθρεύονται για να τους κατασκοπεύσετε και όταν μάθετε την αλήθεια που κρύβεται από πίσω, τότε μπορείτε να τους διαγράψετε. Δεχτείτε προσκλήσεις που θα σας κάνουν για διασκέδαση και παράλληλα με την ευχαρίστηση που θα νιώσετε αυξήστε τις κοινωνικές σας επαφές. Το επαγγελματικό σας βαρόμετρο ανεβαίνει κατακόρυφα προσφέροντάς σας συνεργασίες με εγγυήσεις για το μέλλον και σωστές βάσεις για την εξέλιξή σας στον χώρο της εργασίας σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα