Σαράποβα από «χρυσάφι»

ΚΟΣΜΟΣΟλο το «πακέτο»!Σαράποβα από «χρυσάφι»Παρασκευή, Αύγουστος 14, 2015 - 14:30

Η Μαρία Σαράποβα αποτελεί ένα από τα κορυφαία brand names στον κόσμο. Σαγηνεύει και προκαλεί με την παρουσία της, γοητεύει και μόνο ως όνομα! Γλυκιά, πανέμορφη, αέρινη.

O,τι και να πει κανείς για τη Ρωσίδα είναι λίγο. Αυτή η μούσα, λοιπόν, του παγκόσμιου αθλητισμού παραμένει στο κορυφαίο σκαλοπάτι των πλουσιότερων γυναικών του πλανήτη (στον χώρο του αθλητισμού) για 11η συνεχόμενη χρονιά. Λογικό.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Forbes»,

παραμένει η πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια στον κόσμο, έχοντας κερδίσει, από τον Ιούνιο του 2014 μέχρι τον Ιούνιο του 2015, συνολικά 29.700.000 δολάρια. Δεν είναι κι άσχημα.

Τι κι αν είχε επιτυχίες, τι κι αν έχανε ακόμη, το όνομα (και η παρουσία της) τη γέμιζαν με δολάρια. Σημειώστε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό από τα κέρδη της Σαράποβα προέρχεται από διαφημίσεις - και αναφερόμαστε σε 23.000.000 δολάρια.

Ακολουθεί η Σερένα Γουίλιαμς με 24.600.000 δολάρια, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Κάρολαϊν Βοζνιάκι, επίσης τενίστρια, με 14.600.000 δολάρια. Τη δεκάδα (των πλέον ακριβοπληρωμένων αθλητριών) συμπληρώνουν: η Ντάνικα Πάτρικ, η Ανα Ιβάνοβιτς, η Σιμόνα Χάλεπ, η Πέτρα Κβίτοβα, η Ρόντα Ρούσεϊ, η Στέισι Λούις και η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα